Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

Ktos widział moze to cuso zna własciciel

Z licznika wynika ze to ALPINA :jawdrop: za 23 tys 1998 160 tys km

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3537152

albo to totalana padaka i silnik do wymiany albo mega okazja

z zewnatrz na alpine nie wyglada ale felgi ciekawe - co to za dekiel?

kto u licha wymyslil te brewki rodem z trojki bez obrazy jezeli tak jest w oryginale to wiesniactwo na maksa

pozdro

540i '98 6-speed manual individual
Opublikowano
witam,

kto u licha wymyslil te brewki rodem z trojki bez obrazy jezeli tak jest w oryginale to wiesniactwo na maksa

pozdro

popieram :cool2:

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Popatrz na fotel kierowcy,sprobuj uwierzyc w przebieg 160k popatrz jeszcze raz,sprobuj uwierzyc....itd

co chcesz od fotela? wedlug Ciebie wyglada na nie wiekszy przebieg???

bo wedlug mnei skora na fotelu jest w bardzo dobrym stanie

moge jedynie porownac z moim samochodem gdzie jest 196 tys przebiegu i udokumentowany przebieg\

co nie zmienia mojego zastanowienia czy to alpina czy ktos kto to sprzedaje nie wie ze to alpina czy udaje ze nie wie czy wymienil sobie zegary ale wymiana zegarow nalpine jest dla mnie totalnie bez sensu juz predzej na zegary od m5 a nie od alpiny

NIE ROZUMIEM :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

A CENA KOSMICZNIE NISKA

Opublikowano
Wedlug mnie skora w stanie co najmniej miernym,a jesli by to bylo pelnosprawne auto wypuszczone przez alpine to nikt go by tak tanio nie oddal.Wystarczy zerknac na ceny alpiny w niemczech.
http://gratyzchaty.pl -Giełda Darmowych Przedmiotów
Opublikowano
no to może dajcie zdjęcie takiej skóry w stanie idealnym? :) . dla mnie to wygląda jak zwykła 540.. z zegarami z napisem Alpina ;)
E39 540iA ... Kocham i Szanuję... :)
Opublikowano

Witam,

Ostatnio kupowałem ze znajomym BMW 528 z 1998 (ale po VIN-ie sie okazało, że z taśmy zjechało w 1997) sprowadzone ze Szwajcarii i po stłuczce (wymienioy zderzak, reflektory i pomalowana maska).

Auto sprawdzone było pod niemal każdym względem. W zgodnej ocenie wszystkich, którzy auto widzieli, przebieg 78 000 wygląda na realny, co potwierdzają wpisy i faktury ze szwajcarskiego ASO (dzwoniliśmy do nich i się zgadza). Auto mimo wieku wygląda jak z salonu. Stan skór dużo lepszy, niż na zdjęciach tej „ALPINY”. Tak w ogóle, to po obejrzeniu zdjęć to wygląda mi ona na zupełnie standardową wersję E39 z idiotycznymi brewkami i naklejką na zegarach i nieco podniszczonym wnętrzem.

Jak już na forum było pisane fotele w E39 wytrzymują bardzo dużo, w dodatku na podstawie tego co widziałem w aucie kolegi stwierdzam , że raczej bym auto zaliczył do kategorii 200000+.

Sam w E34 mam przejechane ponad 300000 i fotele (nie skórzane) wyglądają tylko trochę gorzej.

Aha, a cena co najmniej podejrzana, jakbym miał taki samochód w dobrym stanie, to w życiu bym się nie zgodził go sprzedać na tak śmieszne pieniądze.

/Andrzej

"Gdyby wybory miałyby coś zmienić, to dawno zostałyby zakazane" - JKM

!!! ZOBACZ MOJE AUKCJE !!!

• Członkowie klubu
Opublikowano

moge jedynie porownac z moim samochodem gdzie jest 196 tys przebiegu i udokumentowany przebieg\

Kolego ja mam 230tys km i jak tylko zrobię zdjęcia to pokażę Ci jak wygląda skóra w stanie idealnym :norty: Bo to co jest na zdjęciu to ma CO NAJMNIEJ 500tys km :lol: A jeśli w Twoim jest w jeszcze gorszym stanie, to proponowałbym zweryfikowac zapewnienia sprzedawcy o przebiegu i dokładnie sprawdzić czy nie ma jakiegoś przekłamania. Piszę to bez żadnego cienia złośliwości :cool2:

Opublikowano
To auto ma tylko liczniki z Alpiny, zobacz w katalogu jak wygląda prawdziaw alpina , a przede wszystkim jak wygląda w środku.
Opublikowano
Poza tym alpina wychodzila tylko jezeli sie niemyle na automacie i miala 360KM, z zewnatrz pakiet dokladek itp ,ta na aukcji to zwykla seria z zmienionym licznikiem z alpiny ktora mogla miec 160tys albo mniej i przebieg ten zostal:) a wyglad skor o niczym nie swiadczy bo ilosc preparatow do ich odnowy jest wystarczajaca zeby jeby je odmlodzic nawet o 100tys km....
Opublikowano

Kolego ja mam 230tys km i jak tylko zrobię zdjęcia to pokażę Ci jak wygląda skóra w stanie idealnym :norty: Bo to co jest na zdjęciu to ma CO NAJMNIEJ 500tys km :lol: A jeśli w Twoim jest w jeszcze gorszym stanie, to proponowałbym zweryfikowac zapewnienia sprzedawcy o przebiegu i dokładnie sprawdzić czy nie ma jakiegoś przekłamania. Piszę to bez żadnego cienia złośliwości :cool2:

co do skory to moze sie nie znam na skorze moja jest sprezysta ale np. ma juz lekkie wytarcie na boczku na plecahc od wsiadania i wysiadania, widzialem skory w innych samochodach w takisam sposob sie zyzywaja

skora na zdjeciu nie jest powycierana, nie widze np tam takiego wytarcia jak jest u mnie antomiast ma jakas dziwna fakture ale powycieranan nie jest

co do zegarow alpny to sie zgodze na pewno ma zegarty alipny ktos musial sobie neizle trudu zadac aby je znalezc

co do brewek juz raz ywrazilem swoja opinie - :norty: :norty: :norty: :norty: :norty: Żenada

Opublikowano
Opublikowano

Niezla jazda,tak z ciekawosci sprawdzilem ten wybity vin i wyszlo ze to Mini cabrio z 2004 roku na rynek amerykanski :)

http://gratyzchaty.pl -Giełda Darmowych Przedmiotów
Opublikowano

Niezla jazda,tak z ciekawosci sprawdzilem ten wybity vin i wyszlo ze to Mini cabrio z 2004 roku na rynek amerykanski :)

Mi tak samo wyszlo.Ten numer to chyba jest nadany przez Alpine.Jak wpiasałem tan przekreślony to wyszło ok :D.Pozdrawiam