Skocz do zawartości

Pomocy - problem z zapaleniem samochodu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:cry2:

MAM PROBLEM Z ZAPALENIEM AUTA BMW 316I w E-36

Kręce kluczykiem rozrausznik działa ale silnik nie pali jakby był odcięty zapłon

Co mam zrobić i jak to naprawić z góry wielkie dzięki za wszelkie rady :modlitwa:

Opublikowano
na poczatek to sprawdz czy masz paliwko i czy wogole dochodzi:)mialem kiedys ten sam problem,okazalo sie ze pompa paliwa padla,znajduje sie ona w baku jesli jest ok to wez sie za swiece,kable,itp ale obstawiam na ta pompke.pozdro
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
Opublikowano
Sprawdz sobie czy dochodzi ci paliwo miałem podobny problem niechciał mi palic paliwo schodziło i załozyłem na przewodzie zawór zwrotny i działa do dzic pali za pierwszym
Opublikowano
paliwko to ja mam nawet całe 45 litrów :cool2: a jeśli chodzi o pompę paliwa to jutro bedę ją wyciągał ale nie wiem jak jest do niej podpięte sterowanie
Opublikowano
po co ci zawor zwrotny,jak masz padnieta pompe to tylko do wymiany
Teoria jest wtedy, gdy wiemy wszystko, ale nic nie działa. Praktyka jest wtedy, gdy wszystko działa , ale nic nie wiemy
Opublikowano

pompka org.600zł nieorg.ok 250-300 ale to chinski badziew

ja kupilem na allegro za 150 uzywana i jest ok