Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak beda mieli ukrasc to nie ma znaczenia jakie no chyba ze kaseciaka firmy pajoniehr zamontujesz ...

jak wydawac kase to na cos konkretnego - przynajmniej bedziesz mial radio dobre - dokpisz do niego kiedys dobre glosniki i bedziesz mial swietny sprzet ...

jak chcesz zobaczyc to radio to mam takowe i moge go polecic z czystym sumieniem

Opublikowano

Kupilem jakis czas temu radio z tej aukcji. Bardzo mi sie podoba jak gra, ma bardzo mocna antene i bardzo ladnie czyta CD. Nie wiem w czym moze byc gorsze od innych "markowych" z allegro, ale jesli koledzy tak twierdza to pewnie maja jedno i drugie radio i maja porownanie :wink:

Radio ladnie komponuje sie z kokpitem BMW. Mialem wczesniej nie fabryczne radio i bardzo razilo swoim wygladem.

Oczywicie pasuje pod kostke BMW. Mozesz sie potargowac, ja zaplacilem 650zl z wysylka :D

Opublikowano

wez pod uwage to ze np na takich radiach alpine opierane sa zestawy na zawody car audio ( moze nie na cda7893 - bo to starszy model - ale kiedys to radio bylo dobra baza do takiego zestawu ) ...

nie widzialem jeszcze zestawu car audio przygotowanego na zawody na oryginalnym radiu bmw...

ale jezeli dla kogos wazniejszy jest wyglad niz jakosc dzwieku , to to radio jest napewno dla niego - bo pasuje stylistycznie do konsoli ... a taka alpina wyglada jak ewidentnie jak radio dokladane , chociaz ma pomaranczowe podswietlenie ...

za takie pienadze mozna znalezc juz dobrej klasy radio i cieszyc sie jakoscia dzwieku...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Mam nadzieje ze na poczcie nie ukradna :)

Nie takie rzeczy pocztą słałem :lol:

A CD BMW jest przyzwoite - różnica pojawia się wtedy jak ktoś inwestuje we wzmacniacz i nowe głośniki - choć może się mylę i fabryczne radio też ma wyjście niskopoziomowe - w przeciwnym wypadku wzmacniacz podłączony do wyjścia głośnikowego radia daje słabą jakość na wyjściu.