Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 221
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

lucadore o to wlasnie mi chodzi :cool2:

ma ktos linka tylko po polsku prosze bo ja troche :roll2: zamotany jestem jesli chodzi o obce jezyki :mrgreen:

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

Opublikowano

ty sam nie wiesz co chcesz...po obrazku poznajesz :?: ..masz tel to przedzwon :norty: :norty: :norty: jak chcesz placic za znaczekBMW to kup w serwisie...to sa nowe to moze byc ta sama firma co produkuje tylko bez logo :norty: :norty: :norty:poczytaj sobiehttp://www.allegro.pl/my_page.php?uid=2668015

Opublikowano

moj szef zamowil juz nowe amortyzatory do t5 i jak przyszly dopiero bylo widac ze jednak byly uzywane, a pisalo ze nowe.

widac po zdjeciu ze zaworki nie sa nowe, zreszta gosc nie ma zasiegu i nie mozna sie dodzwonic

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

Opublikowano
moj szef zamowil juz nowe amortyzatory do t5 i jak przyszly dopiero bylo widac ze jednak byly uzywane, a pisalo ze nowe.

widac po zdjeciu ze zaworki nie sa nowe, zreszta gosc nie ma zasiegu i nie mozna sie dodzwonic

to idz do porzadnego sklepu to ci zamowia...masz nr.katalogowy jak sie boisz z alegro :cry2: :cry2: :cry2: albo tu sobie zamow...http://sklep.intercars.com.pl/..to ci przywioza pod dom :mrgreen: kosztuje ....indeks: 7.22903.04.0

Cena brutto: 164,74 zł.....

http://sklep.intercars.com.pl/miniatury%5CTCD200703/005%5C7.22903.04.0.jpg.

troche pomyslu :mrgreen:

Opublikowano
kupilem okarze sie czy faktycznie byl nowy, nowy kosztuje minimum 250zl a 120zl to uzywki chodza a on nowe sprzedaje w cenie uzywek, no okarze sie. pozdr

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

Opublikowano

chmurkagoscieradow

PostWysłany: Pią Gru 07, 2007 7:09 pm Temat postu:

kupilem okarze sie czy faktycznie byl nowy, nowy kosztuje minimum 250zl a 120zl to uzywki chodza a on nowe sprzedaje w cenie uzywek, no okarze sie. pozdr

ty naprawde przeczytaj a wtedy pisz... :mrgreen: co napisalem wyzej :?:

Opublikowano
nie rozumiem mi chodzi o firmowke a co do tego ma nr, pierburg ma swoje nr dopasowane do org jakie stosuje bmw, pierburg to dobra firma w porownaniu do jakiej bezfirmowki, zreszta watpie zeby bmw robilo zawory jak juz saa stosowane wlasnie pierburg lub bosch

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

Opublikowano
:modlitwa: litości tak pierburg z takim samym num. co ma bmw, tylko ze ten nie ma logo bmw

tego nie rozumiem. Chyba na odwrot zrozumialem :think:

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

Opublikowano
dobra mniejsza z tym ten co ja kupiłem to to samo co bym poszedł do serwisu BMW i zapłacił 360zł firma zaworku ta sama numery te same, tylko w serwisie malują na nim swoje logo ot cała filozofia.

masz 100% racji :cool2: . niekturzy nie kapuja o co chodzi i placa za znaczek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: