Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam takie pytanko w zasadzie to chyba stal sie jakis cud sprawy maja sie tak niemoglem skasowac oil serwis palila mi sie zolta dioda i nieraz zapala sie czerwona na jakis czas i gasla wiec postanowilem wyjac zegary chcialem wyjac akumulatorki zeby kupic nowe ale nie moglem ich dostac nigdzie :roll: wiec zlozylem spowrotem zegary wszystko podlaczylemi bylo tak samo jak wczesniej ale dzisaj wsiadam do bryki jade a tu padsze ze mi sie nie pali zolta dioda tylko napis inspekcja albo sie dioda spaila albo niewiem :roll: mial ktos taki przypadek :wink: pozdro
Opublikowano
Tygrys mam prośbę do Ciebie... czy możesz sięgnąć na półkę lub wypożyczyć słownik ortograficzny i zastosować się do ogólnych zasad pisowni języka polskiego??
Opublikowano

A mnie czytac Twoich postow, nie dosc ze napisanych nie "po polskiemu" to jescze w stylu "gdzie najtaniej wywazyc kola ?"

oki. nie wypowiadam sie juz na ten temat.

• Moderatorzy
Opublikowano
noi bardzo dobrze nikt ci nie kazal sie wogole odzywac :twisted:

Tygrys, zamiast rzucać takie teksty to lepiej byś się zastosował do prośby Anatossa...

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
anatoss jakos mi sie niechce :twisted:

Powinieneś pamiętać, że piszac takie słowotoki bez znaków interpuncyjnych dajesz nam do zrozumienia, że nie szanujesz naszego czasu. Czytałem dwa razy tego posta i ciężko to zklecić w całość :evil:

> Pozdrawiam <

*MariuszBurgi*

(OO=[][]=OO)

"""""""""""""""

Opublikowano
anatoss jakos mi sie niechce :twisted:

Powinieneś pamiętać, że piszac takie słowotoki bez znaków interpuncyjnych dajesz nam do zrozumienia, że nie szanujesz naszego czasu. Czytałem dwa razy tego posta i ciężko to zklecić w całość :evil:

Dajcie już mu spokój - chyba nie warto wchodzić w dyskusję z tego rodzaju osobnikami. Nie doczekał się odpowiedzi na swoje pytanie i to jest dla niego najlepsza nauczka ;)

Pozdrawiam,

Paweł

Opublikowano
witam mam takie pytanko w zasadzie to chyba stal sie jakis cud sprawy maja sie tak niemoglem skasowac oil serwis palila mi sie zolta dioda i nieraz zapala sie czerwona na jakis czas i gasla wiec postanowilem wyjac zegary chcialem wyjac akumulatorki zeby kupic nowe ale nie moglem ich dostac nigdzie :roll: wiec zlozylem spowrotem zegary wszystko podlaczylemi bylo tak samo jak wczesniej ale dzisaj wsiadam do bryki jade a tu padsze ze mi sie nie pali zolta dioda tylko napis inspekcja albo sie dioda spaila albo niewiem :roll: mial ktos taki przypadek :wink: pozdro

niccisięniespaliłotylkoskasowałasiędoresztyinspekcjawstawnoweakumlatorkiiskasujinspekcjewedługrecepturyktórajestgdzieśnaforumiwszystkopowinnowrócićdonormy :D

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano
:lol: alesięuśmiałemjaktoprzeczytałem

TwójtekstzdecydowanielatwiejprzeczytacnizElwisa ;) Alefaktemjestzejesttoniezlysposóbodpowiadanianategotypupytania ;) :lol:

Pozdrawiam,Pawel

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.