Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktoś może ma pojęcie jak podnieść na gwintowanym zawieszeniu sach auto chociaż o te 2 cm czy to śrubą z góry czy jakiś inny myk jest ??Proszę o pomoc zima atakuje a ja szoruje!!!
Opublikowano

Witam. Musisz to robic na plaskiej nawierzchni i najlepiej z kims kto ma baardzo dobre oko jak chcesz to robic samemu. Dalej musisz zdjac kolo i na amorku bedziesz mial srube czy tez nakretke. Nastepnie krecic i podnosic. Druga strona to samo. Pozdrawiam.

P.S.

Pzdr od Michala z K-lina.

Opublikowano
Witam. Musisz to robic na plaskiej nawierzchni i najlepiej z kims kto ma baardzo dobre oko jak chcesz to robic samemu. Dalej musisz zdjac kolo i na amorku bedziesz mial srube czy tez nakretke. Nastepnie krecic i podnosic. Druga strona to samo. Pozdrawiam.
Opublikowano
Witam i dzieki a chciałem sie juz zabierac za srube przy kielichu dobrze ze cos mnie skusilo i wolalem sie zapytac profesjonalistów ;p z gory dzieki i pozdrawiam i Michała też Thank you ;]