Skocz do zawartości

Padla mi elektryka mojego siedzenia i kierownicy - Co robic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Pewnego wieczoru siedze z kolega wygodnie w samochodzie. On ustawia sobie fotel pasazera - mysle sobie to ja tez sobie cos przestawie - a tu nic. Przestalo dzialac ustawianie fotela mojego i kierownicy. Wszystko inne dziala. Sprawdzilem bezpieczniki od elektryki siedzen zamienilem nawet pasazera z moim i nie pomoglo. Macie jakis pomysl? Moze znacie jakiegos magika? A moze jest jakis bezpiecznik od pamieci fotela ( , kierownicy i lusterek )? Dodam ze kiedy wciskam 2 minimalnie przestawiaja sie lusterka, kiedy 3 wracaja do polozenia. Stad pytam o pamiec.

Prosba o pomoc

Dzieki

Wstrzasaj i kasaj
Opublikowano

Dawno Ci sie to stalo? Pytam bo tez mialem klika razy taka akcje, ze nie moglem ruszc kierownica i fotelem, ale zwykle jakos samo zaczynalo dzialac, najczesciej jeszcze tego samego dnia. Pamietam, ze resetowaly sie ustawienia pamieci fotela bo trzeba bylo ustawiac od nowa. Problem troche zignorowalem bo uznalem ze to jakas chwilowa zawiecha i nie wnikalem w przyczyne, ale jak bedzie sie powtarzal to trzeba bedzie zdiagnozowac.

Pozdrawiam

Opublikowano
Wlasnie od 2 dni i nic sie nie zmienilo. Mam zle przeczucia ale moze ktos tu mial juz cos takiego i zrobil to. Coz zobaczymy. Dzieki
Wstrzasaj i kasaj
Opublikowano
sprawdzałeś wtyczki / kable pod fotelem? ( pierwsza wtyczka przy wykładzinie i druga przy samym włączniku do regulacji)
Opublikowano

Wlasnie chyba sa dobrze. Troche sprawdzalem. Moze zle, nie wiem. Pierwsza to masz na mysli ta wielka - cos jak EURO z przodu?

Dodam ze podparcie ledzwi dziala, ale tylko ta regulacja nie ma polaczenia z pamiecia.

Wstrzasaj i kasaj