Skocz do zawartości

check control - co sygnalizuje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Niedawno zostałem posiadaczem e30 320i i ma on ten check control koło lusterka. Jestem laikiem i chciałby wiedzieć co sygnalizuje każda z tych lampek.

Dzieki

Opublikowano

Światła Stop... - Oświetlenie tablicy ?............ - Poziom oleju

Światła Tył..... - Poziom płynu spryskiwaczy. - ...................

Światła Przód. - Poziom płynu chłodniczego.. - Kasowanie

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
oswietlenie tablicy i swiatla przod musisz zamienic miejscami w tym schemacie i juz jest ok ;)

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam kolegow a czy wiecie moze gdzie to jest podlaczone bo ja w swojej beci tez mam cos takiego tylko ze to nie dziala.Przewody od tego leza sobie za zegarami gdzie to podlaczyc i czy wogole sie da w 318i.
Byłe 318i coupe obecne 320i coupe radosc z jazdy.Nareszcie długo oczekiwane E46 kombi.
Opublikowano
W czy wogole sie da w 318i.

Mysle, ze sie da, bo w 318 dawali to chyba w opcji. Od 320 bylo seryjne. Poszukaj w necie schematow instalacji. Dodatkow bedziesz musial pomontowac kilka czujnikow poziomu cieczy (olej, woda, spryskiwacz). troche roboty z tym bedzie :( Oczywiscie, jesli nie bylo seryjnie.

MK BMW Klub Polska

328i Coupe E36

[320i Coupe E36]

[525 tds E34]

Opublikowano
No wlasnie pewnie bedzie problem z tymi czujnikami nie wiem czy sa one zamontowane czy nie tylko zastanawialo mnie to dlaczego to nie dziala pojechalem od gory po przewodach a one sobie luzno lezaly za zegarami myslalem ze powinna byc na koncu taka kostka i podlacza sie to do zegarow w ten trzeci wtyk ale widze ze to chyba bedzie wiecej roboty.Pozdrawiam Seba.
Byłe 318i coupe obecne 320i coupe radosc z jazdy.Nareszcie długo oczekiwane E46 kombi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Abblendlicht to spalona zarowka w swiatlach mijania!!!

TAK!

Natomiast KENNZEICHENL - to oświetlenie tablicy rejestracyjnej.

:search:

Kai