Skocz do zawartości

NIe moge dostac sie do srodka POMOCY PILNIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem najprawdopobniej siadl mi akumulator i nie moge otworzyc bojem e34 z 89 rocznika. Mam centralny ale nie posiadam pilota tylko normanie przez kluczyk ja sie otwirelo. Nie wime jak moge ja otworzyc. Slyszalme ze mozna sie gdzies podpiac innym akulumatorem zeby otworzyc ja z centralnego, jak ktos wie gdize i jak to prosze o opisanie doklanie jak to sie robi. CZytalem tez ze powinien byc jakis srebrny kluczycz ale go nie posiadam. Nie moge tez dostac sie do pod maske. Jedyne co otworzylem to bagaznik. Bardzo prosze o jakies kontkrete odpowiedzi. Z gory wielkie dzieki.

Opublikowano
a gdzies czytalem tylko nei moge tego odszukac ze mozna sie podpiac pod swiatlo co oswietla bagaznik. Tylko nie wiem ktory kalek do ktorego mam podlacyc. Boje sie ze cos rozwale w ten sposob, w e34 to pozyczona od znajomego i nie chce tam nic rozwalic. Jak mozeciee to opiszcie jak mam podlaczyc zasilanie, i czy moge uzyc normalne akumulatora od innej furki??
Opublikowano

no generalnie brak slow na poczatek, temat ten sam 6 postow nizej :duh: :duh: :mad2:

no ale coz

zatrzasniete drzwi otwiera sie normalnie kluczykiem, trzeba podniesc klamke do gory i mocno przekrecic kluczyk (najlepiej kombinerkami, bo paluchami nie dasz rady) do samego konca - w ta strone, w ktora nomalnie otwierasz auto

dziala albo po stronie kierowcy albo pasazera

wysil sie troche chopie na drugi raz

pozdro

Opublikowano
szukalem ale tylkoch chwilowo mialem neeta a sprawa naprawde jest pilna. To z tym kreceniem kluczyka nie pomaga bralem mocno reka ale jutro zobacze z kominerkami tylko zebym kluczyka nie polamal bo dopiero bedize lipa bo jak wspominalme ot nie moj samochod. Jak nie pomgoa kombinerki to podepne sie pod ta zaroweczke.
Opublikowano

Ale spróbuj z tą klamką od strony kierowcy i pasażera!

U mnie nie działa to od strony kierowcy tylko od strony pasażera!

A tak na marginesie to kiedyś miałem podobną sytuacje w E34 i sie wcisnąłem przez tylny podłokietnik do wnętrza auta i otworzyłem od środka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opublikowano
WIelkie dzieki wszystkim za pomoc, jednka pomoga ta opcja z tym kluczykiem od strony pasazerea. Robilem to dzien wczesniej ale nie otworzylo sie. Trzeba jednak bardzo pocno przekrecic ten kluczyk. Pozdro