Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

rozglądam się za 525 tds lub 530d.... bo lubię diesla :lol:

jeśłi ktoś oglądał te autka lub mieszka na tyle blisko, że mógłby rzucić oczkiem to prosze o opinie na temat tych samochodów w ramach forumowej pomocy :modlitwa: :modlitwa:

http://moto.allegro.pl/item262625274_bmw_525_tds_klimatronik_zadbana_.html

w w tym drugim coś skrzynka szwankuje.. ma ktoś pomysł co to może być i czy wymiana takiej skrzyni jest bardzo skomplikowana i poradzę sobie w garażu :?: :| :?:

http://moto.allegro.pl/item265892627_bmw_530d_tanio_okazjia_.html

dzxiękuje za ewentualna pomoc... a jeśli transakcja dojdzie do skutku to na pewno spotkam sie z Wami celem obalenia przysłowiowe zgrzewki i oblania nowej fury :modlitwa: :twisted2:

BMW - Będziesz miał wydatek...niestety prawda

TDS - Trudno Dojść Sedna... oj bardzo

myślisz że BMW to dobre auto - przesiądź sie na Toyotę...zobaczysz jak się myliłeś

Opublikowano
Patrząc tylko na te fotki to mi sie bardzo podoba ta 530d.Tylko czemu ona ma 210 koników.Może ma czipa z allegro :mrgreen: Do ceny zakupu dolicz jeszcze z 4-5tysi na naprawę.Ale może warto sie pobawic w taka naprawe .Z autopsji wiem ze z automatami to nie ma zatrow tylko do fachowców bo sam to i tak nic nie zdziałasz.Pozdrawiam
Opublikowano
530d z 99r za 20 tys po oplatach z przebiegiem 170tys. :mad2: :mad2: :mad2:
Bo to przebieg na polski rynek :mrgreen: .Nikt nie kupi fury ,która ma wiecej niż 200tysi :mrgreen:
Opublikowano
Bo to przebieg na polski rynek :mrgreen: .Nikt nie kupi fury ,która ma wiecej niż 200tysi :mrgreen:

A przez najbliższe 10 lat zrobi 50tyś :duh: .

Jeżeli 530d jest za taką cenę i w ciągu 3 dni nikt jej nie kupił to szkoda czasu na oglądanie. Chyba, że potrzebujesz sztukę pod ubezpieczenie.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
(...)z automatami to nie ma zatrow tylko do fachowców bo sam to i tak nic nie zdziałasz.Pozdrawiam

myslałem tu raczej o kupeniu innej skrzyni./używki/ i wymianie jej a nie łażenie po fachowcach i wypłacanie im za remont skrzyni imontaż/demontaż niemałej kaski... :?

ale tak to jest z używkami że nie wiadomo co sie kupi.co nie???

dzieki za sugestie i słowa otuchy :twisted2: :twisted2:

myślisz że BMW to dobre auto - przesiądź sie na Toyotę...zobaczysz jak się myliłeś

Opublikowano
(...)z automatami to nie ma zatrow tylko do fachowców bo sam to i tak nic nie zdziałasz.Pozdrawiam

myslałem tu raczej o kupeniu innej skrzyni./używki/ i wymianie jej a nie łażenie po fachowcach i wypłacanie im za remont skrzyni imontaż/demontaż niemałej kaski... :?

ale tak to jest z używkami że nie wiadomo co sie kupi.co nie???

dzieki za sugestie i słowa otuchy :twisted2: :twisted2:

Nie wiem czy warto za 300zl bawic sie samemu w przekładke.Róznie to bywa ,chyba ze jestes obcykany w temacie.Ja tez czasami sie zastanawiac czy dlubac samemu czy jechac do warsztatu.Jak nie masz pojecia lub chcesz zrobic eksperyment to oddaj do warsztatu.Czasami nasz praca nie jest warta nawet tych pieniedzy i stresowania.

Opublikowano

poradze sobie........kwestia czy kupię dobrą skrzynię i czy auto jest OK.

tzn czy spełnia moje oczekiwania co do ceny jaka mam za nie zapłacić