Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zgadzam się z kolegą ze profilaktycznie można przy 300tys. a tak wlasciwie to mozesz poczekac az go uslyszysz
Opublikowano

Można sprawdzić flakowatość łańcucha....ale nie sprawdzisz lancucha od pompy :( z wlasnego doswiadczenia wiem ze nikt tego drugiego nie wymienia,....>A jak ten malutki sie zerwie....to pol biedy jak zniknie smarowanie.....MI np sie wkrecil w rozrzad i upier*** wszystko co moglo :)......Oczywiscie mowie o m10b18:)

Jak ktos ma wprawna reke to od gory bez zbednego rozbierania sprawdzi srubokretem lancuch....wystarczy podwazysz srubokretem i zobaczyc czy jest bduzo luzu...i czy na boki na ogniwkach sie slizga :)....Zazwyczaj zaczyna halasowac :).....ale strzezonego Pan Bog strzeze :).....i pamietajta o lancuszku na pompe.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

dzięki za odpowiedź auto ma 195.000km to moge jeszcze pojeździć o ile licznik niebył cofany bo auto ma 10lat

p.s mówimy o silniku 2.0benzyna 520? bo wcześniej prze pomyłke w opisie miałem 525d :shock: