Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam!!!!!

od pewnego czasu mam problem z moim bmw e36 strasznie mi ja nosi po drodze. wyrzuca ja z kolein, jest niestabilna na drodze. zrobilem cale zawieszenie z przodu z tylu robilem geometrie i przodu i tylu i nadal to samo. zastanawiamn sie jeszcze nad zmiana wachaczy bo nie wiem czasem czy w nich nie tkwi problem. mam jeden wachacz od e30 a drugi orginal e36 i sam juz nie wiem czy to od tego zależy. proszę pomorzcie jak by ktos cos wiedzial to prosze o kontakt i jesli ktos ma jakis problem z bmw to suze pomoca

pozdro dla wszystkich!!!!

Opublikowano
Tragedia ! dwa inne wachacze . walczysz o dziesiatki milimetrow . kto podjal sie ustawiania . Najpierw sprawdz mocowanie tylniego mostu do karoserii czy aby szpilki sa tam gdzie powinny byc . potem plywajace sworznie z tylu i simembloki durze . a potem zrob porzadek z przodem oba wachacze musza byc od tego samego . ustaw zbieznosc powinno byc ok. A proponowanie uslug po tak podstawowym karygodnym bledzie jest bardzo obiecujace na przyszlosc .