Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kurcze fajne ogłoszenie. Albo koleś był nieżle napruty kiedy je pisał albo ten samochód jest po kilku dachach i tylko tak ładnie wygląda. Swoją drogą mozna by się zastanawiać czy nawet na części by się nie zwrócił :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
umiescilem to tutaj bo mnie to ciekawi. Kiedys podobne ogloszenie bylo i znajomy kupil prawie nowe ( zrobione po stluczce() auto za 30% ceny wiec moze takie okazje sie zdarzaja
Opublikowano

Nie dajcie się nabrać na tego typu ogłoszenia!!!To sa oszuści.Było na ten temat już na necie.Ja sam z ciekawości jakiś rok,dwa temu wysłałem mejla do takiego ogłoszeniodawcy.I owszem odpowiedział,potwierdził cenę,tylko koniecznie chciał żeby mu wysłać jakąś zaliczkę.Oczywiście nie wysłałem.Kilka miesięcy póżniej dostałem mejla od policji w Monachium,że namierzyli szajkę oszustów internetowych i w ich kompie znależli mój adres mejlowy,więc pytają ,czy mnie też zrobili w bambuko.I tyle.Cudów nie ma.Nikt nie daje za free.Zresztą popatrzcie u naszych handlarzy.U nich samochody są tańsze niż np.w DE.No to co,tacy z nich altruiści?Poprostu kręcą liczniki i sprzedają powypadkowe. :D Pozdro !!!!

Nie dajcie się oszukać.

Opublikowano
Przy takich cenach,za takie auta,to tylko oszusci lub ktos sobie zarty robi,zeby co niektorzy sie napalili.I nie mow mi ze takie okazje sie trafiaja. :duh:
Opublikowano

czesto takie ogłoszenia polegają na zaliczkach i innych kombinacjach,

albo jedziesz nie ma tej fury ale oferują ci 5 innych

albo i można w łeb zarobić,

u nas w kraju cieżko o okazje a co dopiero w kraju gdzie hanldem autami zajmują się turasy, pakistany, ruscy i nasi :)

mieszanka wybuchowa :)