Skocz do zawartości

eh... lampy a mialo byc tak pieknie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

no wiec stwierdzilem ze SAM zamontuje xenony po lifcie do mojego autka...

Kupilem w sklepie bmw 4 x adaptery ( przejściówki za 60zl szt. czyli 240zl) zadowolony jak cholera pojechalem aby zabrac sie do roboty... no i strzal w policzek przejsciowki nie pasuja do kabli ze starych... jestem troche zly ... ile jest rodzaji tych przejsciowek ??????????

podam numer moze ktos pomoze, kazde po 2x :

-63 12 0 025 497 (te nie pasują )

-63 12 0 025 499 (te pasują, są do kierunków)

dodam ze mam zwykle lampy i baba chyba mi dala przejsciowki ze starych ksenonow na nowe....

Jutro jade do nich z granatem.

Edytowane przez Vito85
Opublikowano
Chcesz wkładać palniki D2S do zwykłych halogenowych lamp? Pomijając kabelki, czy reflektory ksenonowe nie różnią się kształtem od halogenowych? Tzn. czy będą świecić równie efektywnie i bez oślepiania tych zna przeciwka? Tak pytam z ciekawości...
Opublikowano

Kupilem cale lampy(po lifcie na bialym kierunku) a stare sprzedam za grosze, wiec oslepiac nie beda. Natomiast Pete moze ty bedziesz wiedzial gdyz mam wersje ze stanow moze wtyczki sa calkowicie inne ?

do tych nowych lamp jedna strona przejściowek oczywiscie pasuje, ale koncowki od starych maja inne wejscia :/

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A spryskiwacze reflektorów masz oraz samopoziomowanie ? Może ci nie przejść przeglądu.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska