Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wisi dlugo, pojawia sie cyklicznie. ja pamietam jak jeszcze byla wyceniona na 35 tys. zl. nawet pisalem do goscia ze chyba klepana cos byla bo takie zdjecie wstawil na tle jakiegos zlomu :) i gosc sie obruszyl i teraz wstawia to samo zdjecie tylko z czarnym paskiem u gory - ocenzurowal :)

jak ktos nie zamierza sie zenic z autem tylko chce pojezdzic jakis czas to jeszcze by to sprzedal i na swoje wyszedl.

ja sprzedawalem kiedys poldka, rozdupczony byl caly i jeszcze zlamania widac bylo pod maska. i pieciu "znachorow" tak kupowalo ze ocenili ze ten bedzie najlepszy i kupili :) mial nowe lampy, zderzaki, nowy lakier - po prostu jak z fabryki - no i jak tu nie kupic? no naprawde nie bylo ladniejszego :) i jaka kase wzialem wtedy i na dodatek byl bez gazu (niektorzy to chcieli mnie tam pobic na tej gieldzie za to ze odwazylem sie sprzedawac poloneza co nie ma instalacji gazowej)

jak cos jest dobrze zrobione to zawsze sie sprzeda i w najgorszym przypadku na zero wyjdzie. i o to chodzi wlasnie zeby nie stracic i nie zenic sie od razu z autem :)