Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
--chciałbym coś więcej wiedzieć o tym silniku i aucie dla kolegi,jest okazja kupna z malym przebiegiem,z sekwencja, chciałbym ażeby ktos sie wypowiedział,o "'budzie''czy to już ocynk,o silniku, itpodobne,dzięki z góry--autko z 1994 roku oczywiście,z klimą elektr,szyby, bez skóry ale z papierami z Niemiec i serwisem , przebieg zastanawiający-120 000km, sam wątpie, czy można niezauważaknie cofnąc km,czy po cofaniu są jakieś przesłanki żeby to zauważyc---pzdr -- :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
Jerzy :) taki wyjadacz sie pyta co sprawdzac?.....Zacznij od el. ktore sie zuuzywaja :)....Kiera , pedaly , progi , tapicerka :)......podsufitowka....bagaznik ....:) zaróweczki w lampkach...czy sa juz czarne - jak sa czarne to ponad 300tys jest :)...(taki nowy sposob) :D wiadomo to wszystko jest malo wymierne.....:D ale warto obejrzec :)....

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Zac. he he ,to to ja wiem, ale coś danych o silniku,ja do niedawna miałem diesla ,dopiero od 2 lat przesiadlem sie na benzynowca, i to silnik o którym coś wiem to M20 a niestety w temacie trzeba cos siedziec zeby koledze doradzić , pzdr, fotek nie mam, cena 10 500pln----------- :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
--chciałbym coś więcej wiedzieć o tym silniku i aucie dla kolegi,jest okazja kupna z malym przebiegiem,z sekwencja, chciałbym ażeby ktos sie wypowiedział,o "'budzie''czy to już ocynk,o silniku, itpodobne,dzięki z góry--autko z 1994 roku oczywiście,z klimą elektr,szyby, bez skóry ale z papierami z Niemiec i serwisem , przebieg zastanawiający-120 000km, sam wątpie, czy można niezauważaknie cofnąc km,czy po cofaniu są jakieś przesłanki żeby to zauważyc---pzdr -- :arrow: :arrow: :arrow:

sa takie samochody kolega kupil e-36 92r mial 105tys.km 2.5td gdybym nie widzial i w serwisie nie potwierdzili to bym nie wierzyl.... :cool2:

Opublikowano
Jasne że są.....Przeciez niektorzy qpuja samochod na niedziele :) to wystarczy....Duzo takich ludzi jest....wiec calkiem mozliwe ze ma taki przebieg... - a taki przebieg to prawie nic :D prawie jak nówka (prawie robi wielka roznice:P)

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

sa takie samochody kolega kupil e-36 92r mial 105tys.km 2.5td gdybym nie widzial i w serwisie nie potwierdzili to bym nie wierzyl.... :cool2:

miesiac temu kupilismy e-39 z 98r co mial 208tys.km ostatni serwis w marcu tego roku.....jaki przebieg to widac ..sa rozne rzeczy ktore nie da sie cofnoc..

Opublikowano (edytowane)
j0hnny 2007-stary tiuningowcu-he he, masz pole do popisu pisz ile chcesz w temacie, tylko streszczaj sie bo mam mało czasu-pzdr :arrow: :arrow: :arrow: dodam, że mój ojciec ma Matiza-z 2000 roku i ma 17 000 km przebiegu,zaczynam wierzyc w cuda -,do tego w zime nie jezdzi ,bo jest po pierwsze w wieku papieskim, po drugie ma zakaz kupowania zimówek,--he he sa sposoby nie,no i jezdzi jakby to określić coraz GORZEJ Edytowane przez jerzy
Opublikowano
j0hnny 2007-stary tiuningowcu-he he

:norty: :norty: też poslucham :norty: :norty:

Jerzy masz PW :)

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
Jasne że są.....Przeciez niektorzy qpuja samochod na niedziele :) to wystarczy....Duzo takich ludzi jest....wiec calkiem mozliwe ze ma taki przebieg... - a taki przebieg to prawie nic :D prawie jak nówka (prawie robi wielka roznice:P)

czemu piszesz prawie jak nie wierzysz przyjedz to ci pokaze ..jak chcesz podam ci adres ..miasto juz masz ...ja nie pisze glupot.. :nienie:

Opublikowano (edytowane)
qrde dopisałem ciekawostke do postu u góry,poczytajcie-lepiej na biezaco pisac ,ale u nas na forum streszczamy sie stad reakcja-pzdr -- :arrow: :arrow: :arrow:chyba długo nie popisze bo internet chodzi jak.... po Modrzejowskiej-Zac-m powinien wiedziec o co chodzi w Sosnowcu-pzdr Edytowane przez jerzy
Opublikowano
qrde dopisałem ciekawostke do postu u góry,poczytajcie-lepiej na biezaco pisac ,ale u nas na forum streszczamy sie stad reakcja-pzdr -- :arrow: :arrow: :arrow:

nie mam nic do ciebie ale jak chcecie sobie pogadac to gadajcie na priva albo tel. forum jest ogolno dostepne i zeby pomoc w potrzebie no nie.. :?:

Opublikowano
my się trochę znamy no i dlatego pw, nie obrazac się bo nie o to chodzi-pzdr :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
czemu piszesz prawie jak nie wierzysz przyjedz to ci pokaze ..jak chcesz podam ci adres ..miasto juz masz ...ja nie pisze glupot..

Wierz wierze......tak tylko zawarłem kryptoreklame pewnego piwa ;P :)....

:) Sam mam taka rodzynke....Ale wiesz...z przyzwyczajenia , nawet nowy samochod z salonu podejrzewam o krecony przebieg

taka mentalnosc juz sie polsce robi....

Dziś sie smialem z Basti735 , ze zaniedlugo w ogloszeniach bedzie napisane : przebieg oryginalny 560 tys , przebieg polski 180 tys (ispada) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ps.Modrzejowska nic sie nie zmieniła:)pozdro.

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

jerzy, sprawdz czy ma ABS i czy dziala :D

tester lakieru...

silowniki maski/bagaznika czy sa sprawne ( u mnie musze wymienic )

czy klima dziala... po kolei wszystkie nawiewy obczaj

ogrzewanie szyb.

ma centralny zamek?

na stacje kontroli i zbieznosc, zuzycie amorow, dowiedz sie jaka to sekwencja, ile pali?

zjedz na kanal, poogladaj progi, nadkola czy nie lapie rdza

pokrec sie nia pare razy najlepiej zanim kupisz, zawsze sie o czyms zapomni.

sprawdz czy nigdzie wiatr nie wpada :D

Szczerze na Twoim miejscu bralbym 540 w full opcji z sekwencja u mnie jest taka za 14k. Spalanie lpg ma moze pare litrow wieksze jak moja.

na m50 nie narzekam :D

Pozdrawiam
Opublikowano
j0hnny nie słuchasz mnie nadal :| ,takie rózności wizualne,to ja kumam bo obecnie to moje chyba 9 autko, ale po pierwsze nie doczytałes ja nie kupuję tylko kolega, chcę tylko technicznych informacji,o budzie,czy już ocynk, o silniku coś więcej na co zwrócic uwage i tp, czy boćki sa po jakim przebiegu przy rozruchu, takie sprawy , czy awaryjnośc jest i jaka, o tego typu rzeczy, jaśli masz taki motor ok,ten z 1994 roku dla przypomnienia, może ktos ma z tego roku co w nim jest do zauważenia jeśli przebiefg jest większy, itd. pzdr :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
z tego co się mówi zamiast-żeberka--żioberka--sam widzisz ze spod Jasla he he, a o drugim Brzostku wiem w Częstochowskim albo Świętokrzyskim ,gdzieś na pograniczu-pzdr -- :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
No to miło wkońcu kogoś ze swojego terenu napotkać. Co patrze to albo z gdańska albo wogóle z pomorza, albo z warszawy a tu prosze :) pozdr
Opublikowano
Śląsk , Zagłebie ;P tez nas tu duuuzoo:).....nie dyskryminuj :)

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
winiacz ,masz pw-przemyśl to co ci napisałem ,jak masz jeszcze kogos to lepiej, mozna jednym autem jechać,na spot,daj znac i zapytam sie chłopaków,ale raczej na tak--pzdr -------- :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
Zac-m he he wiem ,wiem ,że jest więcej ,ale te akurat znam!/?pzdr - :arrow: :arrow: :arrow:
Opublikowano
Wiesz :D nie należe do tych antyhanysów :) wrecz przeciwnie bardzo cenie tych ludzi....bardzo zyczliwi i pracowici :) - praktycznie pracuje tylko z nimi.......Mozna na nich polegac....wiesz sa ortodoksyjni do pewnych granic - za co ich podziwiam...maja swoja kulture - bardzo ciekawa zreszta.....JA z pochodzenia mozna powiedzieć góral z podsamiusieńkich tater :).....urodzony w Sosnowcu :D - moze dlatego jestem taki otwarty na inne nacje :D....

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
ja zeby było śmieszniej :lol: , mieszkałem w Katowicach a pracowałem w Sosnowcu-,Zac-wie pzdr --- :arrow: :arrow: :arrow: