Skocz do zawartości

Wtyk zapalniczka w e36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, moze ktos da mi jakas rade. Otoz wczoraj wieczorem wystapil taki problem ze podlaczalem diody przez zapalniczke... dzialaly juz kilka dni. Wczoraj po wlozeniu wtyku, wyjeciu i wlozeniu ponownie juz niedzialalo, ani zapalniczka ani diody ani ladowarka do telefonu, patrzylem do bezpiecznikow i wszystkie wygladaja na ok. Moze mi ktos powiedziec ktory dokladnie bezpiecznik za to opowiada i co innego moglo sie zepsuc?? Wtyk niereaguje nawet jak sie go wygina... rusza sie nim... kompletnie zdechl :/
Opublikowano
Miałem tak samo i nawet patrzyłem na bezpieczniki - ale źle patrzyłem, bo był spalony a ja tego nie dojrzałem od razu :duh: Rozpiskę masz na forum, poszukaj :twisted2:
Opublikowano
spoko juz namierzylem przyczyne, wyrwalem plastik i co zobaczylem... luzno dyndajacy kabelek :P za cholere nie wiem jak on mogl sie odczepic... w tym przypadku to jest wbrew prawom fizyki ale luz... najwazniejsze ze dziala :P pozdrawiam. A bezpieczniki wszystkie poprzekladalem... jeden po drugim :D Troche mnie paluchy teraz bola hehe bo zabke zgubilem
Opublikowano
tak na marginesie chcialbym miec takie problemy z autem a nie takie jak teraz ze mechanicy nie wiedza co jest grane:(powodzenia
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."