Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Mam pytanie odnośnie stukania z tylnej części kabiny od stony prawej. Na wybojach słychać lekkie jakby obijanie się czegoś. Mam wrażenie że to roleta w prawym górnym rogu obija się o szybę. Czy ktoś miał coś takiego u siebie ? Czy może stukać coś innego z tyłu z okolicy bagażnika???
Opublikowano

bo ja wiem czy roleta mogla by tak stukac , przynajmniej u mnie nic takiego nie slychac

A roletke masz orginalną ???

Opublikowano

nie wydaje mi się zeby tam mogło się cos obijac

cos mi sie wydaje ze to chodzi o cos innego niz rolete

posac kogos na tylne siedzonka i niech sie wychyli na dolkach i słucha i rozglada sie czy moze cos tam tłuc

Opublikowano
Ja mam taki sam problem to dzwie podobny do obijania sie plastiku o plastik i problem jest ten ze jak posadzisz kogos z tylu na siedzonku to przestaje sie tluc strasznie irytujaca sprawa i napewno nie jest to roleta, ja podejrzewam klapke za podlokietnikem jezeli masz ski-bag nawet wczoraj z tym walczylem i nic niewymyslilem
Opublikowano
Stawiam na łożysko (poduszkę) amortyzatora tylnego.
Zbichu może wiesz jak to wymienić, jak się do łożyska dostać? Czy półkę tylną ciężko zdjąć?