Skocz do zawartości

Problem z zawieszenim nivo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie a dokladnie problem polega na tym że po wymianie poduszek przy belce zaczoł świecić mi samochodzik ze strzałkami na desce ale po chwili znił a jak znikł to usłyszsałem kmpresor i auto poszło w góre ale tylko z jednej strony(lewej) po jakimś czasie włancza się kontrolka i auto wraca do normy. Prosze o pomoc bo ponoć to jest przez tzw. żyroskop. Ktoś wie co z tym fantem i jak to zrobić ile to może kosztować?
Opublikowano
Witam byłem dziś u mechaników na ul.Kotlarskiej w Krakowie i powiem że poszedł czujnik położenia zawieszenia po lewej stronie z tył tak że jutro bedzie autko już hulać
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam a powiedz mi jak sprawdzic czy zawieszenie jest dobre czy amortyzatory sa sprawne na takiej zwyklej stacji diagnostycznej mi sprawdza ??

i jeszcze jedno pytanie przy ruszaniu czy zmianiei biegow jest takei szarpniecie i stuk mam skrzynie manualna co to moze byc ??

Bmw e39 530d 215KM i 490nM

0-509-212-167