Skocz do zawartości

brakujaca czesc na wzmocnieniu czolowym

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na wzmocnieniu czolowym powinien byc taki plastyk i isc gdzies w strone silnika zaslaniajac chlodnice do czego to sluzy i czy drogi jest ten plastyk

niewiem co to jest moze jakies mocowanie chlodnicy niemam tego dodam ze byla bita z przodu dlatego tego niemam

dodam ze chodzi o benzyne silnik 325i bez vanosa z 1991

Opublikowano

Zależy jaki masz silnik, ale myślę że chodzi o coś takiego:

http://allegro.pl/item261620189_obudowa_chlodnicy_tunel_bmw_e36.html

aha, nie doczytałem ostatniego zdania. W takim razie u ciebie będzie krótsza, czyli mniej więcej taka:

http://allegro.pl/item257519437_bmw_e36_tunel_wentylatora_chlodnicy_2_0_2_5_2_8.html

Opublikowano
  • Autor
wszystko pieknie cacy ale to tylko chlodnica a mi chodzi o calosc to co idzie na wierzchu tam gdzie maska styka sie z wzmocniniem taki plastyk dosc spory i szeroki i idzie na zdj w strone silnika
Opublikowano
  • Autor

o wlasnie do czego to sluzy mozna bezpiecznie bez tego jezdzic bo narazie bede jezdzil na trytytkach bo wole wymienic olej swiece paski i dopiero pod koniec to jak starczy kasy

do czegos to sluzy np doprowadzenie powietrza czy cos poza tym spelnia czy tylko poprawia wyglad

Opublikowano
Za oryginał do 318is dałem ostatnio 76zł nówka z ASO
BMW forever!!!
Opublikowano
o wlasnie do czego to sluzy mozna bezpiecznie bez tego jezdzic bo narazie bede jezdzil na trytytkach bo wole wymienic olej swiece paski i dopiero pod koniec to jak starczy kasy

do czegos to sluzy np doprowadzenie powietrza czy cos poza tym spelnia czy tylko poprawia wyglad

Można by znaleźć jakieś zastosowanie - np. mniej dziadostwa leci przez atrapę na silnik :lol: można bez tego jeździć.