Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. chcialbym kupic bmw e36 325 tds poniewaz wydaje mi sie ze ten samochod spelni moje oczekiwania ale nie jestem pewien wiec wole sie upewnic :) tu pojawiaja sie moje pytania: jak wyglada jazda 2.5 tds (przyspieszenia, spalanie, elastycznosc silnika, awaryjnosc itp.) oraz jak wyglada jazda bwm (komfort, precyzyjnosc ukladu kierowniczego i skrzyni biegow itd)??? ogolnie najbardziej liczylbym na odpowiedzi na pierwsze pytanie. z gory dziekuje :D
Opublikowano
Poszukaj na forum - na ten tema bylo juz sporo. Ogolnie, 325 TDS to bardzo fajny samochod praktycznie pod kazdym wzgledem, ale kupno niewyeksploatowanego i bezwypadkowego egzemplarza graniczy z cudem.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
wlasnie przeszukalem forum i nie znalazlem prawie nic. wszedzie pelno o 5 z silnikiem 2.5 tds ale nic o 3 :/ Jezeli chodzi o kupno to pojade na zachod i sobie sprowadze z tego co sie orientowalem na zachodzie nie jest az tak trudno kupic taki samochod. szczerze mowiac jak dla mnie ten samochod wydaje sie idalny bo teraz jezdze coupe w benzynie w ktorym nie ma miejsca za to jest duze spalanie... postanowilem sie przesiasc do jakiegos zwawego i komfortowego diesla. nie ma nikogo na tym forum kto moglby mi odpowiedziec na moje pytania albo chociaz podeslac linki??? prosze :)
Opublikowano

Jeśli chodzi o silnik 2,5tds w 5 niczym się nie różni od tego w 3.

Jeśli chodzi o kupno w Niemczech...Nie jest trudno kupić auto,ale:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=435867&highlight=#435867

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=63488&highlight=niemczech+++nas

poczytaj sobie troche...

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...