Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ehh komputer to mozna wsadzic kazdy najprosciej kupic za 1000 zl na allegro laptopa z dotykowym ekranem byle sie zmiescil i rozlaczyc matryce .

Ale jesli juz mamy oryginalna navi 16:9 to bajer w tym ze po wpieciu interfejsu masz serownie komputerem ( a dokladnie oprogramowaniem) z przyciskow oryginalnej navi jak i z kierownicy .

efekt

[/quote

dobre hehehe juz mi sie podoba. a co do komputera to b.dobry komp do samochodu wyjdzie max 800,00 i napewno bedzie duzo lepszy od laptopa i tego komputera z aukcji ktory podala kolezankai bedzie gabarytowo mniejszy od HP z allegro i laptopa :)

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przylaczam sie do pytania , jak i daje nastepne , jak wkoncu rozwiazaliscie problem zasilania ??? , czy mozna pominac jakos zasilacz i wprost wpiac sie pod 12 v?? z jakims bezpiecznikiem ?? czy lepiej w przetfornice zainwestowac??

pozdrawiam

Opublikowano
przylaczam sie do pytania , jak i daje nastepne , jak wkoncu rozwiazaliscie problem zasilania ??? , czy mozna pominac jakos zasilacz i wprost wpiac sie pod 12 v?? z jakims bezpiecznikiem ?? czy lepiej w przetfornice zainwestowac??

pozdrawiam

Ramki pod radio 2 din dostepne sa ebay.de

W Polsce sa nie osiagalne :(

W zadnym wypadku nie wolno pomijac zasilacza , to jest najwazniejszy element calej inastalacji !!! Musi byc b.dobry - nie byle co .

Przetwornica ? Ja bym nie zalozyl w zyciu . Widzialem jak wyglada instalacja samochodowa po zastosowaniu tego urzadzenia . ( Ford Fokus )

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Obecnie również ja mam interfejsy I Bus Przetestowane na car pc e 46 Świetna sprawa chociaż żeby dojść do ładu z programem jest troszkę zachodu nie mniej jednak działa

Poki co wersja RS232 Ale bedzie i USB.

Moja BetsY zobacz

Interfejsy BMW INPA USB

Instalacje LPG Sekwencyjne montaż serwis

Opublikowano
No tak ale to całkiem coś innego :( A ja chciałam się tylko zorientować czy w ogóle się opłaca kupić coś takiego jak ten adapter do podłączenia :( Tunery TV są w wyższych cenach a ja już sama nie wiem co by było najlepsze ? :(
Opublikowano
Wczoraj przyszła paczka. Interfejs upokowałem w profesjonalną obudowę wykonaną z pudełka po zapałkach :lol: Wyprowadziłem kable z gniazdem od zmieniarki, podłączyłem kable. Uruchomiłem program, pare kliknięć i blokady już nie ma :cool2:
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D