Skocz do zawartości

W 3 E46 nie dziala nawiew na nogi!!! pomocy!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze o pomoc, nie działa mi w klimatroniku nawiew na nogi. obojetnie czy mam w opcji manualnej nastawione: gora, klata czy nogi powietrze cieple lub zimne wieje mi na klate. miał ktos podobny problem. moje e46 jest z 2000 roku

z gory dzieki za info

Opublikowano
Nadmuchem na szyby, korpus, czy nogi sterują małe silniczki. Sygnał dla tych silniczków wychodzi w panelu z takiej mniejszej czarnej wtyczki z której wychodzą trzy kabelki(w tasmie) - (przynajmniej w e36 tak jest) - poruszaj moze cos nie masuje. Jak dalej nie działa nawiew na nogi to musisz się dostac do tego silniczka i sprawdzic go czy działa - podpinajac na krótko. Jak nie działa - wiesz juz co masz zrobic :wink:
Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano
hmmm... może sie nie znam... elektronikiem nie jestem... ale przecież jakies kabelki do niego idą, albo wtyczka. Więc chyba się tam da połączyć napięcie...
Sprzedam felgi aluminiowe 15"
Opublikowano

ja tez niestety nie :)

dałem auto mojemu znajomemu elektrykowi który alarmy montuje klimy robi itp i taka informacje mi przekazał! podobno nie da sie go zewrzec na krotko :(