Skocz do zawartości

Zgubiłem kluczyk E38 z 94,co robić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie,nie mam,jeden był :-(

Skoryguje pytanie:

Jak już sobie jakimś cudem otworze auto to czy będę mógł dorobić kluczyk na wzór stacyjki i potem samodzielnie zaprogramować go z immobilajzerem i centralnym zamkiem

Pomocy

Opublikowano
Kluczyk można dorobić bez problemu w Aso na podstawie dowodu rejestracyjnego i dowodu osobistego. Koszt to ok 580zł kluczyka z pilotem, sa tez inne wersje kluczyków np serwisowy, czyli bez pilota który nie otwiera zamka w schowku i bagażnika w cenie ok 150zł.
Opublikowano
Kluczyk można dorobić bez problemu w Aso na podstawie dowodu rejestracyjnego i dowodu osobistego. Koszt to ok 580zł kluczyka z pilotem, sa tez inne wersje kluczyków np serwisowy, czyli bez pilota który nie otwiera zamka w schowku i bagażnika w cenie ok 150zł.

Dobrze,tylko jaka jest pewność że nie była zmieniana stacyjka od 94 roku?Dorobią mi po dowodzie rejestracyjnym i może się okazać że nie będzie pasował klucz

• Członkowie klubu
Opublikowano

W e38 z 94 roku - mimo iż kluczyk na to wskazuje - niekoniecznie fabrycznie musi być immobilizer

to taka podpowiedź - zawsze troszkę taniej

w tych pieniądzach można kupić i założyć alarm który obsługiwać będzie funkcje otwierania ale i dodatkowo chronił Twoje auto - a kluczyk dorobić za kilkadziesiąt złotych = pod warunkiem , że będzie z czego .

raczej stacyjka będzie oryginał - bo e 38 to trwały samochód który w tym czasie kosztował ponad 120 000 DM

Hej

Napisz jak Ci poszło

Mario