Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem ,a może nie mam chodzi o to że podczas jazdy ,cz na postoju po dodaniu gazu slychac takjakby schodziło powietrze z czego ,nie wiem poprostu gaz ,a potem pssss :D .Nie ma to żadniego negatywnego skutku dla jazdy poprostu wcześniej chyba tego nie bylo może ktos sie z tym spotkal POZDRAWIAM

BMW E46 2001R 2.0D

Opublikowano
WITAM ponownie nie wyrazilem sie jasno syczenie (jakby schodzenie powietrza ) slychac po tym jak puszcze gaz .myślalem o tym samym ,czyli wylaczaniy jakies turbiny czy cos ale chcialem sie upewnic ,a tak z inne beczki jakie ciśnienie do opon zimowych goodyear ug7+ 195/65/r15 BMW 320d, no i jeszcze jedno kontrolka oleju wiem ze juz ten temat byl opisywany i, jest to problem wielu "trójek' czyli zapala sie kontrolka olejui po kilkunastu sek . gasnie wie ktos ile kosztuje naprawa wymiana czojnika POZDRAWIAM
Opublikowano
a tak z inne beczki jakie ciśnienie do opon zimowych goodyear ug7+ 195/65/r15 BMW 320d

Dzisiaj zmieniłem na zimówki swoje opony, też 195/654/15 i wcisnęli mi tam jakąś mieszankę gazów i nabli do 2,2.

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano
WITAM co do opon to oczywiście GOODYEAR ULTRAGRIP 7+ ciśnienie nie bylem pewien tego opisu na drzwiach i nabilem przód 2,0 i tyl 2,2(tak pośrodku) :lol: ,co do Blow Off to nie mam napewno :nienie: tak se psyka i juz podjade do mech może pomoże DZIEKI ZA POMOC POZDRAWIAM :modlitwa: :wink: