Skocz do zawartości

jak zdemontowac tylna kanape touring 525

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy postanowilem zalozyc nowy watek gdyz nie znalazlem nic na ten temat na forum.... jesli wyda sie bezsensowny to prosze modelatora o usuniecie.... moze jest ktos jeszcze prócz mnie kto o tym nie wie... probowalem juz na wszystkie sposoby... :mad2:
Opublikowano
dzieki wielkie kolego..... wlasnie mialem napisac do ciebie prv bo widze ze masz taki sam wozik.. jutro sie za to zabiore.... po co rozbieram? mam problem z pompa paliwa.... przy 15l juz nic nie ma.... cos sie musialo zaciac...
Opublikowano

lepiej kup odrazu nową, bo pewnie padła (dla pewności sprawdź czy dochodzi prąd do niej) dość typowa usterka niestety, koszt zamiennika to ok 170-200zł wymiana nie jest trudna musisz tylko uważać na pływak żeby czegoś nie pogiąć czy przedziurawić, wypompuj też syf ze zbiornika, żeby następna nie padła za szybko

ps ja kupowałem na allegro od tego gościa

Opublikowano

miałem to samo, poniżej 15L on nie chciała wogóle zapalić, kupiłem pompkę ale nie miałem czasu jej wymienić, co się skończyło unieruchomieniem samochodu poza domem i holowaniem, kawałki sitka spod pompki zatkały ją kompletnie i paliwko nie miało jak przepłynąć, więc lepiej za długo nie zwlekaj z wymianą

wymieniłem pompkę i jest ok, chodzi i zapala do ostatniego litra on w zbiorniku

Opublikowano

ja robiłem tak samo :mrgreen: , tylko u mnie nie gasła podczas jazdy poprostu nie chciała odpalić poniżej 15, aż zgasła na dobre

ps stań obok samochodu po stronie pasażera przy tylnych drzwiach (kluczyk w stacyjce przekręcony) powinno dać się słyszeć szum pompki, jeżeli nie to do wymiany