Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wciąż nie znalazłem nigdzie odpowiedzi na pytanie:czemu podświetlenie szyb oraz szyberdachu nie gaśnie w moim BMW?Czy może jakiś kabel jest zamieniony i podłączony pod stałe napięcie?A jeżeli tak to jak to zmienić?Jest jakiś przekaźnik, który jest połączony z podnośnikami szyb?Proszę,dajcie jakąś radę bo już mi ręce opadają :mad2:
Freude am fahren...
Opublikowano
witam...wszystko masz w porządku.Tuż po wyłączeniu silnika podświetlenie elektrycznie opuszczanych szyb i szyberdachu pozostaje przez dobrych kilka minut aktywne.U mnie też tak jest.Nie powinieneś nic kombinować w tej kwestii.POZDRAWIAM.

KTO SZYBKO JEDZIE, TEGO WOLNO NIOSĄ !!!

http://img529.imageshack.us/img529/5021/qqqwr.jpg

Opublikowano
to normalne tez tak mialem tylko mi świecił sam szyberach, szyby gasły od razu
........srebrne beem wjeżdża na teren........
Opublikowano
witam...wszystko masz w porządku.Tuż po wyłączeniu silnika podświetlenie elektrycznie opuszczanych szyb i szyberdachu pozostaje przez dobrych kilka minut aktywne.U mnie też tak jest.Nie powinieneś nic kombinować w tej kwestii.POZDRAWIAM.

No nie do końca tak powinno być...u mnie to podświetlenie nie gaśnie nawet po całej nocy :duh: Zostawiłem tak samochód nieraz w garażu i zarówn podświetlenie szyberdachu, jak i podnośników szyb nie gaśnie...Gdzie powinno być podłączone sterowanie szybami i szyberdachem?Czy może jest tam jakiś przekaźnik?

Freude am fahren...