Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zakupiłem niedawno BMW E36. Niestety poprzedniemu właścicielowi skradziono (wyrwano) lewą lampę halogenu ze zderzaka. Jaka jest cena używanego halogenu za 1 szt. a jaka za komplet, bo jak kupie jedną to może się okazać że się różnią. Może ma ktoś na sprzedanie komplet, nie muszą być oryginały. Proszę o ofertę a na pewno ją rozpatrzę. Pozdro
Opublikowano
najlepiej jak sobie wejdziesz na allegro i popatrzysz.........ceny sa rozne :wink: ( jak kupujesz z 2 reki to wzna sprawa zeby mial uchwyt-jak ktos nie potrafi zdemontowac to czesto na sile ciagnac urywaja malutki kawalczek plastiku -ale jego brak powoduje to ze nie zamocujesz lampy w ramce)
Opublikowano

Mocowanie halogenów w E36 to skandal, byle 12-letni złodziej go wydłubie bez najmniejszego problemu. Przywaliłem ostatnio w jakiegoś psa i jeden halogen poszeeedł (a może pies go zwinął bo nie znalazłem ani psa ani halogenu :shock: :wink: ). Tak czy inaczej przyjdzie mi kupić najlepiej dwa nowe żeby nie było różnicy, czy ktoś ma sposób jak to przymocować do zderzaka by nie dało się ich tak łatwo wyciągnąć?

Co do cen - nówka zamiennik na allegro z ramką to koszt od 60zł/szt

www.turboBMW.pl