Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę sprzedać swoje bmw i nie wiem ile moge sobie cenić za nią bo ceny są różne.

Moje BMW to E36 silnik 1.6 z gazem, sprowadziłem go sobie z niemiec w marcu tego roku założyłem do niego gas. Ma sportowe zawieszenie na to jest niemiecki papier i przyciemnione szyby tak samo jest papier. Powymieniałem w nim wszystkie płyny, naprawiłem stukające popychacze, nowe tarcze, bębny. Posiada ABS, centralny zamek, szyberdach.

Opublikowano

Sam powinienes byc przekonany CO MASZ i ile to kosztuje..........

Ja uwielbiam ludzi -kupujacych - co wala text , ze takiego ( co by nie bylo) moga kupic sobie za tyle i tyle ( czesto nawet 40% taniej od twojego) OK to po co tu przylezli i od 3 dni truja dupe-czyzby jednak auto bylo warte swej ceny?! Ptrzac na to co sie porusza i w jakim stanie po drodze jedyna sprawa wiazaca identyczne w sumie auta to moze byc znaczek na masce, texty na rojzwalenie komus konstrukcji myslenia , a tu wymieniasz sprzeglo , amory, hamulce, wszytskie elementy gum-met, oleje, paski, i inne kosztowne pierdoly na gruba kase a ONI ci bede mowic , ze takiego to sobie kupia za tyle-prosze bardzo :cool2: szerokiej lawety