Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Po wymianie LCM nie mam regulacji świateł, wszystkie pozostałe obwody działają. Podłączam stary LCM i regulacja jest ok. Co można zrobić, żeby zadziałało na tym LCM, czy przelutować jakiś scalak, jeśli tak to który :?: Dodatkowo dodam, że LCM mam od siódemki z tego samego roku. Nie mam xenonów.

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

Opublikowano
Tak, tylko, że moduł kupowałem od gościa, który ponoć sprawdził, że pochodzi z samochodu, który nie miał xenonów i wszystko powinno działać.

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d

Opublikowano
Tak, tylko, że moduł kupowałem od gościa, który ponoć sprawdził, że pochodzi z samochodu, który nie miał xenonów i wszystko powinno działać.

To reklamuj!

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Reklamować nie jest takie proste, tych modułów już nie produkują chodzi o te stare LCM-A, czy LCM-II , a te nowsze pewnie trzeba programować w serwisie o ile się da zmienić oprogramowanie z nowego na stare :wink: Mój LCM działa jak należy, ale po zmianie lamp na soczewki, chciałem je trochę opuścić, bo mocna świecą, a tu zonk. Zaprogramować w serwisie, pewnie będzie kosztowało kilka stówek + dojazd. Na allegro moduł można kupić za 200zł, więc nie wiem co się opłaca. Poza tym mam dwa LCM, z których możnaby zrobić jeden dobrze działający, ale pewnie to też się nie opłaca :?

był E34 525i, E39 528i

jest E60 530d