Skocz do zawartości

Kupno 318 95r 1,8 TDS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam zamiar kupić BMW 318 1,8TDS i slyszałem wiele opini o Silniku TDS mowili ze czesto sie psują itp. Czy to prawda? Ile ona mi wezmie na setke w miescie ? Skrzynia Manual
Opublikowano
Opublikowano
Witaj. Mam TDS-a 318 i nie narzekam, samochód sprawuje się bardzo dobrze, pali mało miasto 7 max 7.5, poza miastem 5-5.5 litra, pod warunkiem że masz sprawne auto. Części zamienne nie są drogie. Co do serwisowania nie wiem jak do tego podchodzą mechanicy bo sam wszystko robię przy aucie. Jednym słowem samochodzik bardzo fajny, wygodny, ja osobiście polecam, tylko znajdz sobie w miarę dobry egzemplarz.
Opublikowano
Aram powiedz mi jak ty to robisz ze na trasie masz spalanie 5-5,5 ?? Ja minimalne spalanie na trasie uzyskalem 6.07, ale przyznam ze tempo zawsze jest szybkie. Byc moze na autostradzie bez szarpania sie przy wyprzedzaniu mozna zejsc ponizej 6. Na polskich drogach to chyba nierealne.

Bumier

http://img340.imageshack.us/img340/1074/bumier2.png