Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy ktos zna moc tego radia i czy da rade pod to radio podpiac mocniejsze glosniki zeby byl jakis fajny efekt. Czy ktos cos probowal, nie chce tego radia wyzucac bo ladnie pasuje.

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

Opublikowano
radio pasuje ale głośniki zawsze możesz dac lepsze bo te mają już co njmniej 7 lat ale w razie czego to za 16 zł możesz kupic w ASO zaślepkę zamiast radia i wyciącw niej otwór na standardowy lepszy sprzęt.... przerabiałem ten temat u kolegi w E46
Opublikowano
fajne ale az tak sie bawic nie chce. Interesuje mnie czy ktos probowal jakies leprze glosniki w org miejsca i czy lepiej basik gral bo w bmw podobno ciezko co kolwiek wydusic

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

Opublikowano
ciężko jest wydusic z radia ... ja mam E36 i też chciałem głośniki wymienic jednak wcześcniej zmieniłem radio z SONY na PIONEERa i dostał takiego basu że o wymianie głośników nie mam mowy więc kup tą zaślepkę oryginalną jak pisałem wyżej i jakiegoś PIONEERka chocby DEH-P4900 i zobaczysz jaka będzie porażająca różnica
Opublikowano
witam.mam 328ci.mam radio bussines i wszystkie orginalne głośniki.dołożyłem w drzwi (coupe) wysokotonowe tzw.cykacze Sony i do tego skrzynie pionner 600w i wzmacniacz blaupunkt.moim i znajomych zdaniem jest dobrze :cool2:
Opublikowano
MATEJ-jak podłączyłeś swoje radyjko pod wzmacniacz??? Bo chyba oryginalnie nie ma takiego wyjścia!!!
BMW i tylko BMW!!!!
Opublikowano

ORI radio nie ma wejscia,dlatego trzeba je przerobic (2 wejscia chince). Swoje przerobilem ale nie moge sprawdzic czy dziala poniewaz nie mam wzmacniacza,dopiero za 3 tyg sprawdze u kumpla... :/

pozdr

Opublikowano
kupiłem w Norauto adaptator sygnału.to takie "pudełko" które z jednej strony ma kable które podłączasz pod dwa głośniki a z drugiej "czincze" do wzmacniacza.możesz też kupic wzmacniacz który ma wejścia na podłączenie sygnału z głośników.
  • 2 tygodnie później...