Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
sonda lambda nima tu nic do tego gdyz ona pracuje dopiero jak złapie temperature(bodajże 300stopni)! na zimnym silniku to raczej sprawdz sobie silnik krokowy!

Sonda jest podgrzewana wiec napewno szybko ma swoja temperature ale moze tak byc

Opublikowano
bardzo faluja obroty i gasnie jak jest zimny sonda lambda jest nowa jak sie zagrzeje silnik all jest oki

............ale na jakim paliwie, kiedy sie zaczely takie objawy?

( ps. w redukotrze winienec miec srubke spustowa na dole odkrecajac ja wyleci syf-olej odkladajacy sie w reduktorze) filtr i ta maz nie ma w sumie takiego wplywu na falowanie...............ale zasadniczo na jakim paliwie i jak to sie zaczelo

Opublikowano
oczywiscie chodzi mi o bezyne gaz to juz sprawa gazownika i z wym bym dupy nie zawracal do jasnosci reduktor po czysczeniu i wymianie filtra ale to nie ma znaczenia bo problemy sa na paliwie w przyszlym tygodniu jestem umowiony na ustawienie przepływomierza zobaczymy co z tego wyniknie