Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko .

Kolega kupił bmw e34 z silnikiem 2.0 w wersji M5 czyli cały osprzęt jest od m 5 .Czy niemcy wypuszczali takie wersje ?????? :?: :?: :?:

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.

Opublikowano
Mam pytanko .

Kolega kupił bmw e34 z silnikiem 2.0 w wersji M5 czyli cały osprzęt jest od m 5 .Czy niemcy wypuszczali takie wersje ?????? :?: :?: :?:

To ta M5 2,0 z allegro? Ktoś potrzebował widocznie silnika M5 i zostało samo nadwozie, a że nawinął się właśnie 2,0.... Na miejscu kolegi zmienił bym od razu silnik, nie musi być M5 ale chociaż 3,5 M30 bo auto z takim zawieszeniem i hamulcami marnuje się z silnikiem 130KM :roll:

Jeśli to nie ta to może mówisz o M-pakiecie, ale to już całkiem inna historia, bo w takim razie to zwykła E34 która ma być podobna do M5... Sprawdzić to można po wpisie z briefu lub dowodu - będzie albo M5 albo 520

www.turboBMW.pl
Opublikowano
auto z takim zawieszeniem i hamulcami marnuje się z silnikiem 130KM :roll:

150KM.

W kraju takim jak Polska, wiekszosc dobrych aut sie 'marnuje', bo nikt by nie 'szalal' bo juz by nie mial 'takiego' zawieszenia ;)

Sam czasami lubie szybciej, ale tylko szybciej niz normalnie mozna zmieniac potem elementy zawieszenia.

Pozdrawiam
Opublikowano
:D Nie to nie jest ta BASIA z Allegro powiem ci że ten silnik jest fabrycznie zamontowany sprawdzałem w internecie numer VIN .Słyszałem że niemcy robili w pakiecie na zamówienie takie Bmw moje pytanie dotyczy potwierdzenia czy tak faktycznie było. :mrgreen:

E34 1988r 2.0l 12v M20

E36 1.8i 1996r sedan.

Opublikowano

Z VINu możesz rozkodować jakie opcje miało to auto. Nie ma czegoś takiego jak "wersja M5". Autko może mieć co najwyżej inne zawieszenie (np Nurburgring), jakieś dodatkowe plastiki na zewnątrz, felgi, końcówke wydechu i jakieś bajery w środku.

Inna opcja to taka że jest tak jak koledzy piszą, to kiedyś było M5, potem silnik z papierem gdzieś poszedł a sama buda dostała silnik i nowy numerek nabity młoteczkiem :D

Opublikowano

Panowie nie zalamujcie mnie....

A o zwyklym M-pakiecie koledzy slyszeli, hę ???

Opublikowano

Jeśli to nie ta to może mówisz o M-pakiecie, ale to już całkiem inna historia, bo w takim razie to zwykła E34 która ma być podobna do M5... Sprawdzić to można po wpisie z briefu lub dowodu - będzie albo M5 albo 520

czytaj uważnie

www.turboBMW.pl
Opublikowano
Mam pytanko .

no jednak w to nie uwierze ze BMW wypuscilo E-34 w budzie i osprzecie m5 a z silnikiem 2.0 :nienie:

Opublikowano

Jest albo M5, albo 520 i tak masz wbite w dowodzie chyba ze zmienili, cala reszte zdjeli z M5 (silnik, spojler, progi itd) i zrobili z niego 520, chociaz z tego co wiem zawieszenie sie tez roznilo.

Tylko nei wiem kto bylby taki... zeby sciagac wyposazenie auta, silnik jeszcze potrafie zrozumiec, chociaz i to bez sensu, no ale... co zrobic.

@cn_igi

nie wypuszczali, ale ludzie robili skladaki, sam sie dziwilem kiedys przed kupnem, lecz teraz tez wlasnie takim jezdze

Pozdrawiam