Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to nie wnosze :)....wnosze qpe smiechu - wiesz jak tu targam z Ciebie :D.....Posciel mam mokra od lez :D......Poprawiles mi moj humor niesamowicie :).....I jeszcze na koniec kwitujesz to nazywajac mnie Baranem :D - co swiadczy tylko o twojej niedojrzalosci - stad ten wniosek o tatusiowym samochodzie.....(BTW , ja Cie w zadnym calu nie obrazilem przez całą ta przejmująca dyskusje - to Ty nie wytrzymałeś)

I teraz nadchodzi moment w ktorym powinieneś mnie przeprosić za tego

"BARANA" - oczywiscie jesli masz w sobie choć troche honoru...o czym za chwile sie przekonamy. Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

Wnosisz kupę śmiechu ? Poprawiłem twój humor ?

Forum nie jest tylko dla ciebie i dla twoich pustych postów.

A gdybym w swojej całej dojrzałości, nazwał cię owcą to poczułbyś się mniej zmieszany z błotem ??

Czego nie wytrzymałem ? To nie zawody nastolatków...

Opublikowano

Tak jak myślałem :)....Wiesz....mysle ze lepiej bedzie jak jednak ten znaczek przykleisz sobie na airbagu :) Przemyslalem to miales racje od samego poczatku..... :mad2: Przyklej kilka zeby skutecznie zadzialalo...

Pozdrawiam i Dobranoc :)

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

Dobra Panowie...Temat do usunięcia ale dopiero po przeprosinach za "Barana",było nie było-Zac nikogo nie obraził...

Pzdr ;)

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
Widzę że się ekspert wypowiada, a nic tak naprawdę na ten temat nie wie. Czy wiecie jak wogóle zachowuje się pokrywa kierownicy w trakcie wybuchu poduszki? Raczej w to szczerze wątpię. Jest tak zaprojektowana że w stronę kierowcy nie poleci ani ona ani doklejony na niej emblemat bo jak by taka bryła w twarz uderzyła to znaczek BMW i tak by się odbił. Podaję link do testów zderzeniowych no niestety e36 kiepsko wypada jeśli chodzi o ochronę kierowcy. http://www.euroncap.com/tests/bmw_3_series_1997/15.aspx
BMW forever!!!
Opublikowano
Najlepiej, tak jak juz ktos napisal, wymienic kierownice na oryginalna ze znaczkiem BMW. No i koniec tematu, bo oprocz 'monkey business' raczej nic konstruktywnego sie tu juz nie pojawi :? .

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.