Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

ostatnio zaczalem sie zastanawiac i ogfladac spryskiwacze do reflektorow i mimo ze w insrukcji jest napisane ze wlkaczaja si eco piaty raz u mnie tak chyba nie jest.

Jak dla mnie to wlaczaja sie dowolnie.

Czy musza byc jakies interwaly czasowe pomiedzy wlaczeniem spryskiwaczy aby to zaczelo podliczac?

Co podlicza do 5 razu ? czy wycieraczki musza przejsc caly cykl?

Nie moge tego rozgryzc - spryskiwacze reflektorow mi dzialaja ale jak dla mnie w sposob dowolny.

Bede wdziecznyz a odpowiedz.

Ktos mi wytlumaczy po co w tym zbiorniku do czysczenia lamp sa dwie rozne pompi? Ni eoruzmiem kompletnie

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DE51&mospid=47548&btnr=61_0950&hg=61&fg=45

540i '98 6-speed manual individual
Opublikowano
Witaj .U mnie spryskiwacze lamp działaja co 5 urchomienie.Jak chce zeby szybciej zadziałały to wyłączam na chwile światła i się resetuje zliczanie.Pozdrawiam
Opublikowano

jak trzeba zalaczac spryskiwacze - krotkie nacisniecie wystarczy aby zaczela sie zliczac?

Wnisokuje ze musi mi sie przycinac pompka od spryskiwaczy.

CZY TRZEBA ZDEJMOWAC ZDERZAK ABY JA WYMIENIC - CZYW SYATRCZY NADKOLE PRZEDNIE PRAWE?

Opublikowano
U mnie to działa na 2 sposoby.Odchylenia dzwigni do siebie (mycie lamp i szyb) lub naciśniecie tego przycisku od intensywnego zmywania.Ale i tak lampy są myte za 5 razem.W sprawie wyciągniecia zbiornika to nie wiem :( .Pozdrawiam
Opublikowano

to rozumiem tylko pytam czy jest jakis specjalny sposob odchylenia tej dzwigni?

mozna nawet odchylic ja na ulamek sekundy?

PONAWIOAM PYTANIE JAK DOSTAC SIE DO POMPKI REFLEKTOROW- WSYATRCZY ZDJAC PRZEDNIE PRAWE NADKOLE ? Mam nadzieje :?

Opublikowano

PONAWIOAM PYTANIE JAK DOSTAC SIE DO POMPKI REFLEKTOROW- WSYATRCZY ZDJAC PRZEDNIE PRAWE NADKOLE ? Mam nadzieje :?

Wystarczy dwie śróbki w nadkolu i jak z głową wyciągniesz bolce ze spinek to nie będziesz musiał kupować nowych spinek po 50gr. w aso :lol:

pozdrawiam