Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z zainstalowaniem CARSOFT, przeniosłem instalke na pulpit ( wyczytałem gdzies na forum ze to pomoże ) ale na początku instalacji wyskakuje tabelka gdzie trzeba podac jezyk instalacji, próbowałem angielski, niemiecki, hiszpański itd. i nic.

Czy ktoś może mi pomóc ?

BMW E39 523iA LPG
Opublikowano

Witam,

Carsofta instalujesz z kad chcesz (zrodlo nie ma znaczenia). Nie wiem od kogo go kupiles i jakie pliki masz.

Ja kupywalem z allegro i instalacja przebiegala tak:

1 Normalnie go instalujesz tak jak inne programy

2 po instalacji kopiujesz te dodatkowe pliki (cracks-nie wiem ile ich masz ale pewnie wystarczy skopiowac tylko jeden aplikacje otwierajaca program) do folderu gdzie zainstalowales carsofta byc moze komputer zapyta sie cie o zastopienie to w tedy sie zgadzasz.

4 Jezeli cie nie zapyta o zastpienie (czyli pliki maja inna nazwe itp.) to tez dobrze tylko usun orginalny plik (aplikacja/ikonka, ktora normalnie bys otworzyl carsofta - oryginal) muisisz ten plik usunac.

To tyle nie wybiera sie jezyka w tym programie (chyba) jezeli wybierales jezyk to poze chodzilo tylko o proces instalacji.

pozdr

Opublikowano
CARSOFT zassałem z jakiejs rosyjskiej strony, link podany na forum, jesli chodzi o instalacje to chyba ma to znaczenie skad rozpoczyna sie proces instalacji, poniewaz instalke miałem na dysku D klikałem na nia i nic, natomiast jak przeniosłem na pulpit to po kliknieciu na plik instalacyjny odrazu wyskakuje konunikat z prosba o podanie jezyka.
BMW E39 523iA LPG
  • 2 tygodnie później...