Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kupiłem juz auto i w niemczech jakis fanatyk zdemontował oryginalna obudowę i załozył stożek ... i pytanie czasami mi sie samochód dławi i musze kleme sciagac i jest ok na kompie pozkazuje bład lambdy i chwilowy przpeływki i chwilowe spalanie stukowe ... zastanawiam sie czy to nei wina stożka i do tego jak wciska sie gaz na maxa wydaje mi sie ze nie ma z dołu takiej siły a wrecz cos ją dlawi jakby nie podawało powietrza tyle ile trzeba ... wywale to i zakładam normalna obudowe ze sportowym wkładem słusznie mysle ??

" I want to fly into your sun

Need faith to make me numb

Live like a teenage christ

I'm a saint, got a date with suicide. "

Opublikowano
Najpierw wywal lambde i zapodaj nowa, skoro ja komp wywala to juz bank nadszedl jej czas, do tego wyczysc przplywke i sprawdz szczelnosc dolotu jak wszystko bedzie ok i dalej auto nie bedzie jezdzic jak nalezy wywal stozek.
Opublikowano
ono w sumie jezdzi poza tym ze czasami raz na 1500km sie zaczyna dławić i wtedy musze kleme zdjąc .. generalnie jezdzi nie buja itd ... ale moje wrażenie jest takie ze jednak jak daje gaz w podłoge cos jakby ją trzymało i ewidentnie jest to powietrze .....

Opublikowano
ono w sumie jezdzi poza tym ze czasami raz na 1500km sie zaczyna dławić i wtedy musze kleme zdjąc .. generalnie jezdzi nie buja itd ... ale moje wrażenie jest takie ze jednak jak daje gaz w podłoge cos jakby ją trzymało i ewidentnie jest to powietrze .....

Mialem podobne objawy w 320 i byla to wina sondy.

Wg. mnie stozek nie ma nic do bledu sondy, skoro ja komp wywala to ona zwyczajnie juz nie dziala.

Opublikowano
to fakt pod kompem pokazuje jej napięcie prawie sie nie zmienia a powinno skakać i to widocznie, nowa boscha ... cena ok 250-300zł jak sie nie mylę ..wiec chyba sie tym zajmę szybko ....