Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem z pedalem sprzegla w mojej e39 528 otoz nie odbija gdy nacisne pedal wedruje do podlogi i kompletnie nie odbija odpowietrzalem pompke , niema zadnych wycieków , niemam pojecia czy to jest pompka przy pedale czy cylinderek przy skrzyni biegów ,poziom plynu jest staly takze nie ubywa,i mam pytanie a propo pompki przy pedale musi byc z e39 czy pasuje z innych modeli np e36 bo aktualnie jestem w angli i niema problemu z zakupem cylinderka przy skrzyni jest dosyc tani gorzej z pompka przy pedale tylko serwis bmw 100 funtow a na szrotach jest pelno e36 a nie e 39 takze bym przypasowal
Opublikowano
mam problem z pedalem sprzegla w mojej e39 528 otoz nie odbija gdy nacisne pedal wedruje do podlogi i kompletnie nie odbija odpowietrzalem pompke , niema zadnych wycieków , niemam pojecia czy to jest pompka przy pedale czy cylinderek przy skrzyni biegów ,poziom plynu jest staly takze nie ubywa,i mam pytanie a propo pompki przy pedale musi byc z e39 czy pasuje z innych modeli np e36 bo aktualnie jestem w angli i niema problemu z zakupem cylinderka przy skrzyni jest dosyc tani gorzej z pompka przy pedale tylko serwis bmw 100 funtow a na szrotach jest pelno e36 a nie e 39 takze bym przypasowal

Mało prawdopodobne,aby z E36 pasowało, ale wszystko jest możliwe. Możesz masz uszkodzony docisk sprzęgła?

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......

Opublikowano
no niewiem ale jak wbije bieg na sucho to trzyma

Trudno jest cokolwiek wywnioskować. Jeśli za pomocą opcji "szukaj" :search: na tym Forum nie znalazłeś odpowiedzi musisz rozebrac przy pedale hamulca ruchome elementy i zobaczyć, czy wszystko porusza się właściwie i nic się nie klinuje.

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......