Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak w temacie. Proszę o pomoc doświadczonych w tej materii klubowiczów w wyborze zakładu jak i typu instalacji. Posiadam E36 z 2,5 litrowym silnikiem (170 koników) z 97 roku. W grę wchodzi sekwencja. Myślałem o produktach BRC, chyba że jest coś podobnego w niższej cenie.

Co sądzicie o warsztatach GAZ-TECH na Nehringa lub AGADAMPOL na Zielonogórskiej? Zaznaczam, ze nie ograniczam sie tylko do tych dwóch.

Z góry dziękuję za okazaną pomoc.

Pozdrawiam,

Krystian

Opublikowano

to poco kupowales taki duzy motor?zeby gaz wpakowac :duh: nie steac na benzynke to sie corse kupuje,nie rozumiem was.sorry ale dla mnie to jest zwykly szpan!!!kupuje duzy motor a podjezdzam lpg tankowc :mad2: :mad2: :mad2:

:mad2:

MY NAME IS, KRZYSIU JEZYNA ZE SZCZECINA :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=60823 ZOBACZ TO!!

http://img261.imageshack.us/img261/6339/logorot125ee4.jpg

Opublikowano

Dretan w tanowie-Odradzam( bylem na regolacji-nic doslownie nic ku....wa nie zrobil i skasowal 4 dychy-tak nakrecil ze nie moglem na Pogodno sie doczłapac-praca na zasadzie ....zapraszam-kolejny, kolejny....zeby sie nachapac a zaraz wracali kilenci ze skargami ze to co zostalo zrobione to porazka)

Ten na zielonogorskiej -kolo Skody -odradzam bylem , kupowalem, pytalem i wyszlo na to ze ja wiem wiecej o swojej instalce LPG niz osoby zajmujace sie tym dzien w dzien -cwaniaki nie wzbudzaja u mnie wogole zaufania.

Opublikowano

@ cool_wicia: Nie będę się z Toba wdawał w dyskujsę na temat paliw alternatywnych, jeśli w ogóle takich nie uznajesz. Nie mam zamiaru tłumaczyć też dlaczego skłaniam się ku LPG. Nie rozumiem po co zaglądasz na tą część forum?! Prosiłem o poradę w wyborze zakładu montującego LPG, a nie o wywody na temat szkodliwości instalacji lub "porady" jakim samochodem mam jeździć.

Czekam na więcej namiarów i opinii od jeżdżących na gazie ze Szczecina.

Pozdrawiam!

Krystian

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

chojna,dokładnie teren byłego lotniska,LANDIRENZO

gazownia 4 rok prawie,były pewne usterki ale zawsze zostały usunięte

ogólnie rzecz biorąc jestem zadowolony :cool2:

Opublikowano

Polecam AutkoGazCentrum na ul. Wernyhory 17.

Zakładałem instalke u nich,serwisuję i... ŚMIGA !!!

:cool2: :cool2: :cool2:

Kilku moim znajomym poleciłem ich usługi i nie narzekają.

tel/fax. 0 91 487 36 68

[email protected]

Jak na koła samochodu nawijamy życia wstęgę...
  • 10 lat później...
Opublikowano
Też właśnie zastanawiam się nad ofertą firmy http://autkogaz.szczecin.pl/ z wernyhory 17 w Szczecinie. Proponują mi instalacje lpgtech do mojej staruszki i szukam kogoś kto był ich klientem i montował już tam gaz do bety. Wycenili mi montaż na 2600 zł. W sumie są najbliżej mojego domu i pasują mi logistycznie :) jesli ktoś coś wie złego o nich to proszę pisać.