Skocz do zawartości

Elektryczna szyba- skromny problemik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Mam problem z otwieraniem szyby z przodu od strony pasażera-. wciskając przełącznik słyszę jak coś "tyka" w drzwiach napewno coś w silniku..jednak czasem jak coś mu odbije to działa dzień dwa normalnie......

A nie mam serca zdejmować boczku bo wszystko pięknie siedzi- a nie chce żeby mi potem skrzypiało....czy to jedyne rozwiązanie? Może ktoś miał problem podobny jednak coś był np. w instalacji w aucie....

pzdr

Opublikowano
silniczek jest rozbieralny...i wymiana szczotek pomoze :) i bedziesz mial spokoj na qpe lat..... aha i dobrze go przykrec spowrotem...one lubia sie luzowac....

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

A co do zdejmowania boczka- nie ma stresu- jest naprawdę solidnie zrobione i nawet jeżeli był ściągany kilkakrotnie nie będzie brzęczał.

A w razie czego kup nowe spinki. W ASO po 60gr szt. i musi byc git

Opublikowano

Dzięki panowie za pomoc!

JEszcze jedno: jak z tymi szczotkami? czy są to charakterystyczne czy jakieś nietypowe? jest problem ze zdobyciem?

pzdr

Arek

Opublikowano
wez wymontuj....jedz do Elektroniki polskiej lub innego fachowego sklepu...i gosc ci dobierze.....a jak beda za dlugie zawsz emozna zeszlifowac :)......koszt okolo 10 zl za komplet :D :mrgreen: :mrgreen:

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."