Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich. Właśnie kupiłem sobie komplet podnosników elektrycznych,i mam zamiar włożyć je do mojej Buni. W związku z tym bardzo proszę o pomoc,bo nie wiem jak się do tego zabrać. Niby mam jakieś schematy,ale nie bardzo kumam co i jak. :mad2: Może ktoś zakładał u siebie elktrykę :roll:
Opublikowano
oryginał czy podnośniki uniwersalne? jeżeli uniwersalne to dziś to robiłem... podpinasz pod zapalniczke i heja

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
jak narazie jestem zadowolony... u siebie mam je tydzien a dzis zakladalem na drugim... a tak apropo ile dales za oryginaly? ja za te uniwersalne 160zl - 2 szt

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

Opublikowano

http://www.allegro.pl/item244465854_uniwersalne_podnosniki_szyby_elektryczne.html

ja mam coś takiego.... w zestawie wszystkie przejściówki itp.... zajelo mi 5h z podlączeniem i poupychaniem kabli... bez zadnych przerobek... widze że ty masz sedana także musisz poszukać czegoś na 4 szyby chyba że interesują Cię 2. Takie dla 4 szyb to coś około 200-250zl