Skocz do zawartości

Listwy w drzwiach, pytanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem z listwą w drzwiach w mojej Coupe. Mianowicie przywiozłem auto z Reichu bez niej, niedawno takową dokupiłem jednak bez tych plastików, które miałyby ją trzymać w drzwiach (choć to i tak nie wszystko, bo brakowałoby jeszcze tych malutkich gumowych elementów, które się wkłada w drzwi i do których wciskane są plastiki od listwy), a nigdzie tego nie mogę znaleźć. Czy te listwę można po prostu przykleić do drzwi? Jeśli tak to czym najlepiej to zrobić, klejem do szyb?
Opublikowano
A nie prościej poprostu zamówić spinki w Aso? Zapłacisz pare groszy i obejdzie sie bez druciarstwa - mam tu na myśli kleje itp wynalazki. :cool2:
Opublikowano
Na klej nie montuj bo jeszcze Ci odpadnie gdzieś.

Kup spinki w ASO lub na allegro podaje link:

http://allegro.pl/item246430737_spinki_listew_do_bmw_e36_316_318_325_oryginalne_.html

Dzięki WIELKIE za link. Szukałem tego wszędzie, ale nie wiedziałem jak to dokładnie nazwać i straciłem cierpliwość :) Co do ASO to omijam ich szerokim łukiem, bo kiedyś czekałem na spinki do tapicerki ... 3 tygodnie i ...odebrałem swoją przedpłatę. Już zamówiłem, POZDRO!