Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

W mojej betce zdiagnozowano nieprawidłową pracę silniczka krokowego. Ponieważ nowy jest drogi zastanawiam się nad zakupem używki np. z Allegro. Czy warto kupić cos takiego? To są na ogół części po dużych przebiegach i zastanawiam się jak długo popracuje prawidłowo.

Dzięki za info i pozdr!

Opublikowano

Drogi? To ile kosztuje? Napisz bo jeszcze nie kupowałem. Co do allegro to praktycznie są 2 możliwości z jakiego powodu ktoś sprzedaje używkę. 1 to taka ze auto było walone lub hmmm kradz... i wszystko idzie na części, 2 jest taka że komus to nie działało kupił nowe a stare sprzedaje. Możesz trafić dobry egzemplarz jak zarówno taki który pójdzie do kosza.

Zdiagnozowano ci błędną pracę krokowca ale czy ktoś go próbował przeczyścić czy tylko powiedzieli że to jego wina. Może trzeba go zdemontować i oczyścić, nie zaszkodzi jak pomoczy się kilka godzin w benzynie.

Opublikowano
podobny problem miałem wez go wymontuj i mocz cala noc w nafcie :> mi tak mechanicy doradzili akurat u mnie nie pomoglo ale sprobowac nie zaszkodzi :)