Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witajcie :D chciałem prosić o jakieś wiadomości na temat 318 compact zamierzam zakupić tą maszyne ale niemam żadnych wiadomości natemat tej318(np jak się prowadzi? jakie ma wady ajakie zalety) a najwarzniejsze co myślicie o318 compact :?:
Opublikowano
Compact nie pasuję do faceta. Jak w tym będziesz wyglądał? Wybierz sobie coupe od 2L żebyś czuł czym jedziesz i żeby to jakoś się prezentowało. Compact'y i silniki 1,6 raczej nie rozsławią marki BMW.
Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano
Compact nie pasuję do faceta. Jak w tym będziesz wyglądał?

Zwłaszcza do zakompleksionego :mrgreen:

Od razu 3.0 :lol:

To był joke oczywiście.

Poszukaj na forum, na pewno sporo było o 318 ogólnie.

Opublikowano

Powiem tak - faktycznie Coupe jest ładniejsze... ale compact jest naprawde fajnym i funkcjonalnym autkiem ;-)

I jak dla mnie prowadzi się świetnie, gdyż jest krótszy... w końcu podwozie to samo co w Z3 :P

A jak pokazują fotki mojego Compacta, to auto wcale nie musi być aż tak brzydkie jak mówią ;-)

Moje BMW 330d E46 Sedan '04 (manual) wciąga średnio:

http://www.motostat.pl/user_images/15057/icon1.png

Opublikowano
Pewnie ze coupe jest ladniejsze, ale napewno lepiej bedzie cieszyc oko zadbanycompact w M-Pakiecie i na ladnej feldze, niz styrane coupe ktorych niestety multum na naszych drogach. Wiec prosze o nie generalizowanie ze coupe jest cacy a compact jest be.
  • 2 tygodnie później...