Skocz do zawartości

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na tym forum. Mocno jestem zainteresowany kupnem BMW e39 520. Znalazlem w internecie takie ogloszenie co sadzicie o tym egzeplarzu?

Prosze o szczere opinie!

Z gory dzieki :|

Opublikowano
Na pierwszy rzut oka to pakiet dokładany albo ksenony bo nie ma spryskiwaczy tył to ta klapa jest całkiem źle spasowana
Opublikowano
  • Autor
mam jeszcze takie pytanie jaki jest koszt wymiany katalizatora? i czy ten mankament moze miec zwiazek z jakas inna usterka?
Opublikowano
  • Autor
czyli mam rozumiec ze ospojlerowanie bylo zakladane we wlasnym zakresie przez wlasciciela(nie jest fabryczne?)
Opublikowano
czyli mam rozumiec ze ospojlerowanie bylo zakladane we wlasnym zakresie przez wlasciciela(nie jest fabryczne?)

albo ksenony, samochód był bity na 100% zobacz jak jest przesunięta listwa pod lampą lewą i tylna klapa, a katalizator to niema prawa paśc ja miałem w e46 i to była jedna z niewielu czesci bez zarzutu /250 tysi/dlatego bo jest to tzw. nierdzewka bardzo droga blacha ale 15-20 lat bez problemu nawet u nas pośmiga

pozdrawiam

Opublikowano

Ta mniej picowana ale felgi od e60 i jeżeli z niemiec świerzo przywieziona to niemożliwe ze 155 tysięcy, środka nie ma szkoda bo po pedałach i kierownicy itd.. zazwyczaj można znaleśc stan, a komora silnika to jakaś prowokacja :jawdrop:

Opublikowano
Przebieg podejrzanie maly jak na ten rocznik. Przy ogledzinach postaraj sie go zweryfikowac patrzac na poszczegolne elementy (znajdziesz o tym wiele informacji na Forum). Silnik blyszczy jakby byl wymyty i spryskany PLAKiem.

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......

Opublikowano
  • Autor
czy w polsce jest sens kupowac BMW czy lepiej z niemiec?
Opublikowano
czy w polsce jest sens kupowac BMW czy lepiej z niemiec?

Źle zadane pytanie. To nie ma reguły, w ogóle w niemczech w szczególe w polsce.

Opublikowano
  • Autor
a w ogole to co bys polecil benzyne czy ON. Interesuje mnie 2l benzyna lub 2,5l ON?
Opublikowano
a w ogole to co bys polecil benzyne czy ON. Interesuje mnie 2l benzyna lub 2,5l ON?

To jezeli interesują Cie tylko te dwa silniki, albo albo, to raczej w e39 2,5td pozdrawiam faraon72 , ale szukaj 2,8 albo 3,0 benzyna to są najlepsze /najmniej awaryjne/ silniki w e39 najtańsze w utrzymaniu koszty takie same jak 2,0 albo 2,5 benzynka diesla polecam tylko jak robisz więcej jak 40 tysięcy rocznie

Opublikowano

Uzyj opcji "szukaj" na tym Forum,bo prowokujesz kolejna dyskusje nad przewaga diesla nad benzyna i odwrotnie!

Dla jednych więcej niż marka.........

Dla innych skuteczne narzędzie do lansu......