Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Od okolo pol roku szukam samochodu dla siebie. Zastanawialem sie nad modelem e46 coupe 2.0. NIe kupuje tego samochodu do wyscigow ale dlatego ze bardzo podoba mi sie jego linia. Ogladalem kilka samochodow ale zawsze cos mnie w nich razilo i nie zdecydowalem sie na ich zakup. Moze to dlatego ze to ma byc pierwszy moj samochod . Na alegro jest taki samochodzik, co prawda z silnikiem 1.8, ale ze zdjec mi sie bardzo podoba ( poza tym znaczkiem M - domyslacie sie pewnie dlaczego). Naogladalem sie wiele samochodow na allegro i jego cena jest jak dla mnie troszke nieodpowiednia.

To jest link do tej stronki: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3356798

Jezeli ktos moze cos o nim powiedziec to bardzo bylbym wdzieczny.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam Cie krzysztofie :)

ja mam bardzo podobny problem do Ciebie... ja zaczynam rozgladac sie za jakims E46 Coupe...

Mam w tej chwili E36 ktore trafilem cudem w takim stanie... ma ono 200 tys prawie i jedyne co kwalifikuje sie do wymiany to sworzen wachacza i tuleje... ale to pewnie od jazdy po naszych polskich drogach....

wracajac do tematu... ja wychodze z zalozenia... ze kupic egzemplarz ktory bedzie dawal Ci czysta radosc nie jest tak latwo...

ta bemmka po szybkim rzucie oka wyglada na dosc dosc i za taka cene... ale odrazdzam Ci kupno...

Po pierwsze zobacz jaki ma wydech... jak dla mnie dyskfalikuje to auto...

Sugeruje ze nie jezdzil tym raczej zaden facet w starszym wieku albo kobieta... taki wydech przy takiej pojemnosci oznacza tylko pewnie auto katowane przez jakiegos mlodego niemca... watpie zeby tlumik oryginalny tak szybko przegnil... a zaden pedant nie zalozy takiego wydechu... do tego te M z tylu potwierdza pewnie tylo teze

o zawieszeniu nawet nie wspomne

Nastepne co... to pewnie jakis handlarz... a jezeli nie masz znajomosci u takich to lepiej omijac ich... sam mam takie osoby i wiem co sciagaja dla znajomego a co dla "ludzi"

wiem ze to co pisze moga inni odczytac za niepowazne... ale ja dzieki temu wiem odpukac czym jezdze i mimo takich przebiegow...

srodka nie pokazuje a to tez dosc dziwne jest...

ja sugeruje Ci wyjazd z jakims dobrym mechanikiem do niemiec... i szukanie u ludzi prywatnych... normalnego egzemplarza... i najlepiej z 2.0 motorem... bo to chyba najlpeszy silnik do tego auta...

Opublikowano
eqs masz rację. Ja też nie ufnie podchodzę do samochodów bez zdjęć wnętrza. Coś musi być nie tak, albo wmętrze jest właśnie "picowane". A wydech wygląda średnio... Chyba, że dziadek miał wyścigową przeszłość i chciał przez taką modyfikację zachować "wspomnień czar" :D

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere