Skocz do zawartości

Co myślicie o tym chipie? Do tds'a.... Gdzie sprawdzić??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałem już chyba wszystkie posty dotyczące CHIPA do TDS'a i chyba się zdecydowałem...

Pewnie będziecie się smiać ale na:

http://moto.allegro.pl/item239919391_chiptuning_bmw_318_tds.html

zadzwoniłem do tego gostka, i powiedziałem że mogę go kupić jeżeli się zgodzi, że przed chipem wjeżdzam autkiem na hamownię, dostaję wydruk, potem on wkłada to magiczne urządzenie i znow wjeżdzam... Jezeli ten chip będzie do d*** to oddaje mi pieniądze za wszystko, a jezeli bedzie dobry płacę mu i odwoże go do domu :D

Ciekawe jak to bedzie... Tylko teraz pytanie:

Gdzie jechać na hamownię żeby nie była droższa od chipu :D

Pomocy, bo na chipa wybiorę się pewnie już jutro (W Warszawie lub okolice) !!

Lub na co zwrócić uwagę....??

Było:

E36 318i '91

E34 525i '93

E36 318TDS '97 :)

Teraz:

????

Różnie to było ale z BMW do końca :D

Opublikowano
hsamownia na 100% bedzie droższa od tego chipa , pociesz się, że cena jak na chip jest smieszna- jak ja chipowałem w lutym 318 tds, to płaciłem za chip 750 zł- ale warto było!!
Opublikowano

no to mamy pierwszego odważnego do założenia tego typu chipów.

Po założeniu prosimy o obszerną relację.

Sam jestem zainteresowany więc czekamy.

Co do opinii o tego typu wynalazkach to prawie każdy mówi że to bryndza ale nikt do tej pory nie próbował czegoś takiego założyć więc do końca nic o tym co to jest nie wiadomo.

Opublikowano

A ja czekam na listę hamowni w Warszawie...

Bo tak narazie znam jedną który doradza mi ten koleś do Chipu... 100zł za pierwszy wjazd, a drugi za 50zł...

Ale trochę się boję żeby mnie nie przekręcili na hamowni, skoro ten koleś ją poleca... Ale i tak wielki plus, że zgodził się nasz bohater, na wjazd na hamownie z tym chipem.. Mniejmy nadzieję że bedzie trochę lepiej :)

Było:

E36 318i '91

E34 525i '93

E36 318TDS '97 :)

Teraz:

????

Różnie to było ale z BMW do końca :D