Skocz do zawartości

[E39] Poduszka pod NIVO - touring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
poszukaj w samochodach uszkodzonych wystawiaja tam wszystkie czesci i m.in znalazłem poduche ale troche ci to moze zajac :mrgreen: to były orginały bmw bo innych NIE MA :twisted2: ale jak nie zamierzasz sprzedac auta to proponuje serwis i sa do zawieszenia sportowego i zwykłe ale cena w aso jest ta sama tylko te SPORT trzeba zamawiac

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

Opublikowano
jestes pewien na 100% że to poduszka poszła?? u mnie np klapnął na jedną stronę i potem siadł cały tył- okazało sie że odczepił sie wężyk od poduszki !!! a juz chciałem zamawiac z aso poduchę (670 zł)
Opublikowano
No właśnie nie, i tak samo mi powiedziałem mój serwisant. Kazał jutro przyjechać, bo może się po prostu rozszczelniła instalacja. Choć dodał też, że osobiście z 20 takich wymieniał. Najczęściej parcieje guma i wtedy, niestety, trzeba wymieniać. Pojadę, zobaczę. Dzięki za podpowiedzi.