Skocz do zawartości

Jak wymienia się tarczę w zegarach 320d 2002 rok schemacik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zamówiłem tarcze In pRo zeby odswiezyc troszke wnetrze auta, czy ma ktos schemacik jak trzeba to zrobic żeby nic nie uszkodzić, bo sobie troszkę w takich pracach nie ufam :D :wink:
Car Detailing - zrób to z Nami :-)
Opublikowano
Pomoże ktoś, bo wypada mi wymienic to na dniach :roll2: ?! Potrzebne mi to pilnie :mrgreen: pozdrowienia
Opublikowano

Witam :)

Mimo ze nie za duzo udzielam sie na forum to troche sie orietuje :PP

Wiec poszukaj o ringach :) w ktoryms temacie z ringami byla instrukcja do dobrania sie do tarcz :)

Opublikowano

Ale z czym dokładnie masz problem?

Wyjęcie licznika to 2 śrubki, odkręcenie obudowy nie pamiętam może ze 4,5,

wcześniej wypiąć 2 kostki i masz cały licznik w częściach.

Te tarcze nowe kostki pod obrotomierz i licznik maja już dopasowane?

jeśli tak to jest to 20 min, naprawdę prosta sprawa, chyba że czeoś niezrozumiałem.

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ze srubkami problemu raczej miał nie bedę, chodzi mi głównie o mechanizm wskazników, ktorych jest 5 :doh: boję się je ruszać, bo wydaje mi się, że jest to element bardzo wrazliwy na tego typu działania. Kupiłem tarcze InPro i w instrukcji znalazłem obrazek na którym autor zaleca do wyjęcia takowych uzyć widelczyka, żeby podłozyć i podciągnąć do góry. Jak ja do tego mam podejsc z widelczykiem ?!? :mrgreen: :mrgreen: Jest tam jakis element w tych wskazówkach który moze ulec uszkodzeniu na FOREVER ?! :| :|